joi, mai 26, 2022

Medicul oftalmolog Monica Pop acuză autoritățile pentru slaba gestionare a pandemiei, iar greșelile se văd și astăzi. Aceasta nu încetează să readucă în atenția publicului importanța testării. 

„Tocmai am văzut un pacient, medic, vaccinat când era deja pozitiv, cu urmări care i-au pus grav în pericol viața”, avertizează medicul oftalmolog.

Adevărul a ieșit la iveală!

„Adevărul a ieșit la iveală! Cu toate blamurile celor cărora nu le convenea ( inclusiv restricții pe Facebook, care sunt şi acum) etc, tot ce am spus public în pandemie, s-a adeverit!

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

Am pledat mult şi pentru testare! Acum asta se cere cel mai mult peste tot. Foarte târziu la noi. Deşi e metoda cea mai corectă şi foarte necesară. Dacă era folosită corect şi la timp ar fi fost salvate multe vieţi. Mari greşeli de strategie.

Cum se poate să nu se facă test după 5-7 zile de boală, când se știe bine că unii nu se negativează imediat, rămân pozitivi şi purtători, chiar asimptomatici şi pot clar transmite?!

De ce nu s-a cerut test la ” ieșirea” din boală?! Sunt unii care au rămas pozitivi 1-2 luni! Ce s-a urmărit ?

A spus Dr. Fauci ( şi nu numai) foarte clar că orice pozitiv, chiar dacă este complet asimptomatic, transmite! Si atunci? Dar faptul că s-a făcut vaccin fără test prealabil, cum e?

Te-ar mai interesa: Pfizer va vinde toate medicamentele sale brevetate...

Tocmai am văzut un pacient, medic, vaccinat când era deja pozitiv, (simptomele au apărut după 2 zile şi nu știa ) cu urmări care i-au pus grav în pericol viața! Şi cu serioase sechele! Noroc cu medicii noștri foarte competenți! Ne înclinam în faţa lor, dar nu şi în fața celor care au generat aceste situații grave! Cine a hotărât așa ceva să răspundă în faţa legii!!!”, conchide medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai interesa: A intrat în moarte cerebrală după ce a căzut cu tr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private