duminică, iunie 4, 2023

Monica Pop a transmis un mesaj în contextul eliminării restricțiilor. „Trebuiau eliminate de mai mult timp, treptat, până la Paşte, nu brusc şi concomitent”, spune medicul.

„Restricţiile trebuiau eliminate de mai mult timp, treptat, până la Paşte, nu brusc şi concomitent! Trebuia să li se explice medical, convingător, oamenilor că pericolul nu a trecut, ca încă există, după cum bine se constată, transmitere comunitară, că rata de infectare nu e mică ( 10 în Bucureşti nu e deloc puţin) şi, ca să nu ne trezim cu vreun nou val, trebuie încă să ţinem cont de măsurile profilactice!

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Repet, oamenii nu au înţeles să se mai ferească, mai ales adolescenţii şi tinerii, dar nu numai! Și sunt în real pericol! Boala asta parşivă poate lovi din nou, oricând, oricât! S-a văzut că nici boala însăşi şi nici vaccinurile nu dau imunitate. Imun înseamnă că după boală sau după vaccin să nu te mai îmbolnăveşti! Nu să faci forme diferite, mai ușoare, mai grave, foarte grave, chiar mortale, după!

Am avut, la 8 martie, mai multi colegi în vizită, mulți făcusera boala, vaccinaţi sau nu, fiecare cu simptome diferite! E ceva particular cu virusul ăsta! Nu dă imunitate nici boala, nici vaccinul, nimic! S-a mai pomenit aşa ceva??!!

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

AVEŢI GRIJĂ!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

medic

Vitamina care trebuie luată toată viața

Monica Pop a dezvaluit care este vitamina pe care o recomanda pentru o imunitate de fier.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea.

Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private