vineri, septembrie 30, 2022

Monica Pop, avertisment despre COVID. Medicul atrage atenția și spune despre acest virus că este singurul care poate da complicații în toate sistemele corpului.

”Ca medic, pot să vă spun un singur lucru: și anume că este singurul virus  pe care îl știu eu și care dă complicații în toate sistemele corpului: și nervos, și sanguin, și digestiv.

Unii au avut numai mialgii, cum am avut eu, de exemplu, alții amețeală, alții febră (…)

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Se poate foarte greu lupta împotriva lui. De ce spun unii că nu s-a izolat, că s-a izolat?”, a spus prof. univ. dr. Monica Pop, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

medic

Atenție la leacurile băbești

Monica Pop trage un semnal de alarmă în ceea ce privește anumite leacuri băbești la care lumea apelează de multe ori pentru tratarea ochilor.

Medicul oftalmolog este de părere că toată lumea trebuie să afle că astfel de tratamente pot genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

„Vă rog, pe toţi cei care citiți această avertizare, daţi mai departe pentru a preveni o eventuală nenorocire”, spune medicul oftalmolog.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

„Așa-zisul tratament al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substanțe, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

Nici legume sau sucurile lor, nici ceaiuri de orice fel (de mușețel, cu atât mai puţin), nici creme, soluţii, NU, NICIODATĂ LA OCHI!! Una din cele mai periculoase așa-zise tratamente este cel cu MIERE, aceasta putând duce urgent la opacifierea corneei şi la pierderea vederii”, scrie pe blogul său medicul oftalmolog Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

„Nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente nu au vreun efect in sfera oftalmologică.

Insist asupra acestor aspecte şi va rog să transmiteți tuturor cunoscuților dumneavoastră.

De principiu, nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente vândute ca ajutătoare pentru ochi sau vedere nu au de cele mai multe ori vreun efect in sfera oftalmologică”, mai spune medicul oftalmolog Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private