luni, iunie 21, 2021

Monica Pop, avertisment dur: „Vaccin recomandat la noi copiilor, deși în alte țări este oprit din cauza efectelor secundare?! E corect???”

Începând cu data de 1 iunie, copiii cu vârste cuprinse între

12-17 ani vor putea fi vaccinați anti-covid, în centrele speciale de vaccinare din România. Conform declarațiilor premierului Florin Cîțu, vaccinarea se va face cu vaccinul produs de Pfizer și aprobat de forurile internaționale de specialitate.

„Din 1 iunie vom putea vaccina și adolescenții. Îi încurajez pe părinți să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor. Dar trebuie să înțelegem că e nevoie de cât mai multe persoane pentru a trece de pandemie (…) Suntem printre primele țări, nu știu dacă există foarte multe programe guvernamentale în care se vorbește despre inteligență emoțională”, a anunțat premierul

României.

Monica Pop: „Vaccin recomandat la noi copiilor, deși în alte țări este oprit din cauza efectelor secundare?!”

Medicul Monica Pop este de părere că autoritățile pun în pericol viața copiilor recomandând vaccinarea acestora cu seruri care au fost interzise în alte țări. Mai mult de atât, medicul oftalmolog atrage atenția că unor copii li se recomandă vaccinarea deși nu au fost consultați de un medic.

„E CORECT?!
Vaccin oprit in alte tari din cauza efectelor secundare, ramas in stoc, donat altei tari, RECOMANDAT LA NOI COPIILOR??!!
E CORECT?!
In plin

sezon de alergii, unii recomanda copiilor vaccin fara o fișă de consult prealabilă de la medicul pediatru, continind starea prezentă si bolile preexistente??!! Se stie de cind lumea ca nu se face niciun vaccin in stari acute!

E CORECT?!
Să nu fie informata populatia despre contraindicatiile vaccinului, pe tipuri de patologie??!! Unde si cind a aparut o asemenea informatie, obligatorie pentru absolut orice act medical, cit de minor, de pe această planetă?!”, a scris medicul Monica Pop pe contul său de Facebook.

Ultimele stiri

Parteneri