miercuri, iunie 29, 2022

Monica Pop cere Guvernului testarea în masă. „Ce legătură are vaccinatul cu infectarea?/ Doar testarea poate arăta daca ești infectat sau nu!”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie, este de părere că și persoanele vaccinate ar trebui să fie testate, pentru că, susține aceasta, „un vaccinat poate fi infectat oricând”.

„Ce legătură are vaccinatul cu infectarea? Nu înţeleg. Un vaccinat poate fi infectat oricând. Vaccinul se face de către orice că dacă se îmbolnăveşte să facă o formă uşoară, dar n-are nicio legătură cu infectarea. Orice vaccinat poate fi infectat! Şi vaccinaţii trebuie testaţi.

Te-ar mai interesa: Amenințări cu bombă la un spital din Transilvania....

Ce legătură are dacă într-un restaurant intră un vaccinat care e bolnav? Mai ales dacă are vaccinul făcut, poate fi asimptomatic, nici nu ştie că e bolnav şi răspândeşte la toată lumea. Sunt două lucruri total diferite. Riscul este foarte mare. Orice vaccinat poate fi infectat”, a declarat medicul Monica Pop, potrivit Romania TV.

Monica Pop cere Guvernului testarea în masă. „Doar testarea poate arăta daca ești infectat sau nu!”

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie consideră că testarea în masă este „profilaxie adevărată”. Medicul Monica Pop a atras atenția că autoritățile nu transmit medajul corect către populație.

„Ce relevanță are certificatul de vaccinare, care nu atestă dacă persoana este sau nu infectată?! Niciuna! Doar testul poate! Dacă intră într-o colectivitate (teatru, restaurant, clasă, etc) un vaccinat INFECTAT și transmite tuturor, (perfect posibil), e ok?!

Te-ar mai interesa: Ce au în comun majoritatea celor care fac cancer p...

Nu s-a inteles clar ca vaccinul nu are legatură cu infectarea??!! Doar testarea poate arăta daca ești infectat sau nu! Vaccinul, în nici un caz, având alt scop, spus mai sus! Nu e interes de a se spune adevărul??!!

Vaccinat nu înseamnă că nu e infectat și bolnav! Chiar dacă are o formă mai ușoară, tot infectat e și tot poate transmite! De ce nu se spune așa cum e în realitate?! Oamenii nu trebuie să știe? De ce nu?”, a fost mesajul Monicăi Pop pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței: încă două cazuri, descoperite în...

„În toate ţările din Europa şi din nu numai, toţi cetăţenii au dreptul la 5-6 teste gratuite pe lună”

Testarea în masă este „singura soluție” și soluția constă în testare constantă și de lungă durată a populației.

„Testarea în masă. Aşa cum în toate ţările din Europa şi din nu numai, toţi cetăţenii au dreptul la 5-6 teste gratuite pe lună. Testarea în masă e singura soluţie. Vaccinatul se îmbolnăveşte ca oricare şi transmite ca oricare.

Ce am rezolvat dacă am băgat un vaccinat infectat într-un restaurant? Se îmbolnăveşte. Că mai puţin, că mai mult, se îmbolnăveşte şi dă. Nu dă mai puţin! Dă la fel ca oricare. Orice infectat!

Te-ar mai interesa: Cum și-a pierdut Ion Țiriac toți banii. Nu se aște...

Numai un prost poate să creadă. Ei încearcă să spele creierele. Nu se poate aşa ceva! O mare parte dintre cei internaţi sunt vaccinaţi şi la noi şi în alte ţări. În Israel, 90% dintre cei internaţi sunt vaccinaţi. Cine vrea să refuze testarea să stea acasă”, a mai spus dr. Monica Pop, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private