sâmbătă, octombrie 1, 2022

Cadrul medical Monica Pop a comentat măsurile luate de autorități în vederea gestionării pandemiei de coronavirus, iar unele dintre acestea i s-au părut greșite încă de la început.

„Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părere mea.

Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continuă”, a declarat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Întrebată de posibilitatea venirii unui al patrulea val al pandemiei de coronavirus, Monica Pop și-a manifestat speranța și dorința de a nu ne confrunta cu un nou val.

 „Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero”, a adăugat ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private