joi, februarie 9, 2023

Doamna doctor Monica Pop atrage atenția guvernanților cu privire la faptul că este incorect și priculos ca vaccinul antigripal nu este oferit populației în mod gratuit.

Medicul face o paralelă între campania de promovare a vaccinului anti-Covid, care este și gratuit, și lipsa campaniei de vaccinare antigripale, ale cărei consecințe sunt fatale. În România au murit deja oameni din cauza gripei.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

Monica Pop, întrebarea momentului pentru oficialități: De ce vaccinul antigripal e cu bani, iar cel anti-covid e gratuit?

„De ce vaccinul antigripal e cu bani, în mare majoritate (gratuit doar pentru persoanlul medical și pentru câțiva la medicii de familie, oricum total insuficient), iar cel anti-covid, numai gratuit? Pentru oricine, asigurat sau nu!

Campania vaccinală pentru antigripal la timp egal zero, deși sunt mulți infectați, e ca și epidemie și au murit deja 9-10, toți nevaccinați. De ce nu s-au achiziționat pentru toată populația și vaccinuri antigripale gratuite? Pentru asta nu sunt bani?

A spus cineva oficial ceva de vaccinul amtigripal? Nu prea! Iar în farmacie, pe lângă că se găsește geu, e și foarte scump! Dar pentru anti-covid continuă campania, e totul gratuit! Și statul tot cumpără! Tot pe banii românilor!

Te-ar mai interesa: Medicul Radu Zamfir: Acestea sunt simptomele cance...

Cei cu gripă nu sunt tot români? Există gratuit pentru toată populația?! Bineînțeles că nici vorbă! Nici măcar cu bani, la farmacii! E posibil așa ceva?”, este mesajul Monicăi Pop, pe pagina sa de Facebook.

Câți oameni trebuie să mai moară?

Într-un comentariu la această postare, medicul oftalmolog accentuează și mai mult importanța unei campanii pentru vaccinul antigripal și pericolul din spatele nepăsării autorităților.

Te-ar mai interesa: Semne de avertizare precoce ale cancerului: 5 simp...

„Auzim că în SUA se pune mare accent pe vaccinarea antigripală și că savanții spun ca e foarte importantă și pentru covid! La noi, nicio campanie pentru antigripal!

Câți oameni mai trebuie să mai moară pentru că nu au știut cât de important e vaccinul antigripal, mai ales că decidenții spun că se așteptau și că sunt în pragul declarării epidemiei de gripă! DAR, TĂCERE! DE CE?”, se întreabă Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private