vineri, februarie 3, 2023

Monica Pop, declarații incendiare. Au fost „CRIME ORGANIZATE”/ Mii de pacienți rămași neoperați, unii pierduți! Cine răspunde?!

Cunoscutul medic Monica Pop readus în atenția opiniei publice cazurile doctorilor celebri „executați” de sistem. Printre aceștia se numără nume mari cum ar fi prof. Dr Burnei, prof. Dr. Beuran, prof. Dr. Irinel Popescu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, celebrul medic oftalmolog vorbește despre necesitatea ca aceștia să fie aduși înapoi.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

Monica Pop mai spune că acești doctori, pe care unii îi numesc răutăcios „dinozauri” au fost „decapitați”, în adevărate „crime organizate”.

„SPRIJIN SI APRECIERI, NU BLAM, RESTRICTIi Si „DECAPITĂRI” PENTRU MEDICII SENIORI, MULTI DE NEÎNLOCUIT!

Au fost „CRIME ORGANIZATE”, lucruri inacceptabile, urite, rele , cu consecinte dezastruoase pentru multi pacienti , copii, tineti sau batrini, care ar fi putut beneficia de competenta profesională deosebită si experienta indelungată a unor titani ca dl Prof. Dr Burnei, dl Prof. Dr. Beuran, dl Prof. Dr. Irinel Popescu, dl Prof. Dr. Astărăstoaie, dl Prof. Dr. Lucan, etc. „UCIȘI”, unii „complet”, altii partial, in urma unor afirmatii scelerate, pe care unii din media abia au asteptat sa le publice, uneori sa le si amplifice, se stie bine de ce. Unii au aparat, altii au blamat…

Medicii tineri de perspectivă trebuie sa intre in sistem si sa aiba locul lor, sa poată invăta si progresa. Dar, la inceput se SACRIFICĂ stari de sanatate sau chiar vieti din cauza unor greseli din lipsa de experiență.

DACA NU MAI AU DE LA CINE SA INVETE, CU CINE SĂ SE SFĂTUIASCĂ LA CAZURILE GRELE, COMPLICATE, PE CARE NU LE-AU MAI ÎNTILNIT PINA ATUNCI! TOT MAI MULTE! Cei pe care unii lipsiti de bună cuviință dar si de caracter, îi numesc in fel si chip (dinozauri, etc).
Medicii tineri, incepatori, cu responsabilitate si caracter, intreabă, se sfatuiesc, cer ajutorul celor cu experiență. Nu toți însă! Sint si unii, destui, mai încrezuti, mai orgolioși, care se supraestimează si care se cred capabili de ceea ce, in realitate, nu sunt. PE SANATATEA SI PE VIATA PACIENTILOR! Si care nu au învățat că în medicină și nu numai, 4 ochi si 2 creiere inseamnă mai mult decît 2(1) si 6, mai mult decit 4. E foarte important in această meserie. Altii, ar intreba dar nu mai au pe cine!

La noi, au fost derapaje urite, cu consecinte grele! Mii de pacienti rămasi neoperati, unii pierduti! Cine raspunde?!

ADUCETI-I INAPOI LA PACIENTII CARE AU ATATA NEVOIE DE EI , LA MEDICII TINERI, PROFITATI DE PROFESIONALISMUL SI DE EXPERIENTA LOR! SINT TOT MAI PUTINI, ATI DISTRUS DESTUL!
Medicii si pacientii dar si cei vinovati stiu si înteleg perfect ce spun! Au ajuns multi bolnavi sa fie „reparati” de „dinozauri” in urma esecurilor ! DACA AU MAI AVUT SANSA SA-I MAI GASEASCĂ! Unii, insă, N-AU MAI APUCAT!”, este mesajul Monicăi Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private