Sari la conținut

Monica Pop, despre contraindicațiile și efectele adverse ale serului: „Mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. Oamenii trebuie să știe! Una dintre contraindicații este…”

monica pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Doamna doctor Monica Pop

Monica Pop, medic oftalmolog, este cunoscută pentru implicarea sa activă în dezbaterile referitoare la vaccinurile anti-COVID. Aceasta dezvăluie că majoritatea persoanelor nu știu, de fapt, care sunt contraidicațiile serului sau, de asemenea, câte reacții adverse sunt manifestate în realitate.

Medicul susține că lista contraindicațiilor nu a fost făcută publică, deși aceasta există. În acest sens, ea încurajează ca oamenii să se informeze din surse cât mai ample și sigure.

Monica Pop, despre contraindicațiile serului

Medicul a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii „Subiectiv”, de la Antena 3, unde a comentat și protestele oamenilor în privința implementării certificatelor de vaccin.

Aceasta susține că autoritățile ar trebui să comunice transparent oamenilor ce implică administrarea vaccinului, ce contraindicații are și ce efecte adverse se pot dezvolta.

„Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi şi totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem.

Citeste si:

Când a fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec și a spus pentru că sunt câțiva care sunt anti-vaccinişti, ceea ce nici măcar nu este adevărat, și că au influențat populația.

Vaccinurile au început din decembrie și la început a fost o fuziune de persoane după care lumea început încet, încet să afle niște lucruri”, susține medicul Monica Pop.

Oamenii trebuie să știe!

Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, dezvăluie medicul la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.