Sari la conținut

Monica Pop, despre Ivermectină: „Are foarte puține contraindicații! Unii medici o folosesc, cu rezultate deloc neglijabile! Și atunci?! E mult prea ieftină, nu?”

Monica Pop, despre Ivermectină: „Are foarte puține contraindicații! Unii medici o folosesc, cu rezultate deloc neglijabile! Și atunci?!”

Medicul oftalmolog Monica Pop readuce în discuție subiectul Ivermectină. Săptămâna trecută, specialiștii israelieni de la Sheba Medical Center din Tel Hashomer au ajuns la concluzia că Ivermectina reduce durata bolii Covid și infecțiozitatea.

Covid ar putea fi tratat cu mai puțin de 1 dolar pe zi/ Acest medicament nu va aduce niciun profit economic mare, așa că Big Pharma nu vrea să se ocupe de el”, au spus aceștia.

Monica Pop: „Ivermectina e mult prea ieftină, nu???”

La rândul său, medicul Monica Pop readuce aminte că pentru Ivermectină „s-a luat premiul Nobel” și că există medici care folosesc acest medicament în tratarea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Studiile se fac pe animale, apoi pe oameni. Pentru Ivermectină s-a luat premiul Nobel, de ce nu ar fi benefică și pentru om?!

„Deși mulți medici spun că este foarte bună în inflamații specifice în care si-a demonstrat eficacitatea.

Se stie ca anumite medicamente antiparazitare sunt eficiente în boli inflamatorii de tip poliartrita reumatoidă si nu numai.

Daca unii savanți, nu puțini, au constatat că ar fi eficace și în covid, de ce a fost inițial acceptata ideea și apoi ei blamați și ea retrasă??!!

ÎNTR-O BOALĂ PANDEMICĂ ÎN CARE NU S-A DESCOPERIT ÎNCĂ UN TRATAMENT specific, (dezideratul oricui) în loc de bucurie pentru descoperire, se practică datul în cap?!!!

E MULT PREA IEFTINĂ, NU ??!!

Se pare ca unii medici o folosesc! Cu rezultate DELOC NEGLIJABILE!!! Dezideratul e să vindeci! Cu orice care nu face rău!!!

Se pare ca Ivermectina are foarte puține contraindicații! Și atunci???!!!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

„Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin”

Săptămâna trecută, șeful DSU, Raed Arafat, a fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec iar răspunsul acestuia a fost pentru că sunt câțiva care sunt anti-vaccinişti și că au influențat populația. În acest context, Monica Pop a declarat la Antena 3 că „vaccinurile au început din decembrie și la început a fost o fuziune de persoane după care lumea început încet, încet să afle niște lucruri”.

„Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău.

Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, a spus medicul Monica Pop, pentru sursa citată.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: