joi, mai 26, 2022

Raed Arafat, s-a autosesizat și a realizat un clip video prin care o acuză pe medicul Monica Pop de dezinformare.

Cunoscută ca fiind un doctor care dă cărțile pe față, Monica Pop îi răspunde șefului Departamentului de Urgență, Raed Araf la acuzațiile conform cărora produce dezinformări în mediul online.

Este o monitorizare securistică a prezentelor unor persoane care au curajul să spună.

„În primul rând nu este decât o monitorizare securistică a prezentelor unor persoane care au curajul să spună.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Eu sunt de obicei informată şi INSP a comunicat următorul lucru: din 11-12 ianuarie au fost 44 de decese din care 6 vaccinaţi.

Dintre aceştia unii au avut vârste de 40-49 şi unii peste 80 de ani. Deci dintr-o dată o minciună ordinară. Doctorul Arafat este cel care a spus în repetate rânduri că vaccinaţi nu se pot infecta sau dacă se infectează nu transmit. Bineînțeles că realitatea a demonstrat altceva.

„Nu vor să recunoască că strategia lor este greșită”

Eu cred că cei care au dezinformat sunt cei care s-au ocupat de strategia de vaccinare. Ei nu au recunoscut niciodată că au greșit şi încearcă să dea vina pe câţiva. Alți colegi de ai mei care au încercat să zică ceva au pățit tot felul de lucruri, au procese au fost chemaţi la Colegiu.

Te-ar mai interesa: Principalele destinații turistice din Europa care ...

Sunt lucruri de o josnicie fără seamă. Ideea de bază este că vaccinații care pot fi infectați sunt liberi. Este o strategie greșită.

Este totul o minciună!

Domnul Arafat spune într-un clip că nu este de acord cu testarea, care după părerea mea e cel mai important lucru din toate, pentru că ar scădea numărul de vaccinări.

Deci nu se poate califica. Este totul o minciună. Credeți că eu care sunt doar un om am atâta putere să pot influenta ce nu ai putut ei la milioane de oameni. Oamenii au început să îţi dea seama de lucrurile greşite, de lucrurile care nu sunt adevărate(…).

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Nu am contrazis nicio statistica şi nu am de gând să fac lucrul acesta. Am contrazis minciunile pe care le spun tot felul de decidenți.

Orice poate greși. Puteau să iasă să spună: Domne, ne-am înșelat, nu ştiu, ne-a luat boala pe deasupra. Situaţia este mai gravă. Nu, niciodată. Au persistat în greşeli, în faptul că nu se testează.

Dar nu au spus odată că nu s-au ocupat de medicamente şi de greșelile pe care le-au făcut în pandemie. S-au gândit să găsească un om pe care să dea vina.

Te-ar mai interesa: Ciupercile, legumele care pot înlocui carnea? Miha...

Nu este normal să faci o presiune asupra unui om care încearcă să spună ceva. Şi dacă aş greși, nu am omorât pe nimeni. Doctorul Arafat a încercat pe toate căile să facă obstrucție la tot ce am spus”, a spus medicul Monica Pop în emisiunea Descoperiți de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private