joi, august 11, 2022

Monica Pop, întrebări esențiale despre vaccinul anti-COVID. „Oamenii trebuie să știe. Care sunt…”

Chestiunea obligativității vaccinării anti-COVID se pare că agită spiritele. Graba cu care pare să fie mediatizată iminența vaccinării obligatorii naște controverse. Inclusiv în rândul cadrelor medicale care vor să vadă și ele un prospect, o autorizare.

De exemplu, dr. Monica Pop susţine că vaccinul anti-COVID a fost fabricat într-un timp foarte scurt, iar din acest motiv nu se va vaccina. Ea a declarat la Antena 3 că marea majoritatea a persoanlului din sănătate nu dorește să se vaccineze. Tocmai pentru că „după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte adverse”.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

„Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul președinte, că vaccinarea este o problemă de securitate națională. Dar e vorba de vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte nocive mai târziu.

Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere. Dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost oblogatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin.

Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a persoanlului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații.

Te-ar mai interesa: Suferi de alergii? Iată ce îți poate agrava proble...

Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea. Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul”, a declarat medicul oftalmolog.

Monica Pop, întrebări esențiale despre vaccinul anti-COVID. „Oamenii trebuie să știe. Care sunt…”

Recent, dr. Monica Pop a pus o serie de întrebări legate de corecta informare în legătură cu vaccinul anti-covid.

Te-ar mai interesa: Luna Plină sub semnul Vărsătorului: Ce schimbări s...

„CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sint CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!
2. Copiii mici care sint oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pentru acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3. Care sunt efectele adverse cunoscute pină acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?
4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6. Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza ? (e perfect posibil sa nu fie).
👀 UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SINTVACCINATI!”, este mesajul Monicăi Pop pe pagina sa de Facebook.

</div>

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private