joi, ianuarie 27, 2022

Monica Pop, mesaj pentru autorități. Se induce panica intenționat!/ Cei infectați înțeleg că vor muri, sigur, toți!!!.

Cunoscutul medic oftalmolog atrage atenția asupra modului deficitar al comunicării autorităților în privința pandemiei de coronavirus. Monica Pop consideră că modalitatea de expunere a mesajelor în reclame este unul panicard.

În opinia medicului, sloganul „Virusul ucide” care apare în mod repetat în toate calupurile publicitare ale televiziunilor din România este unul care induce panică în populație.

Te-ar mai interesa: Vaccinul anti-covid a împărțit lumea în două. Cine...

„Clar, se induce panică intenționat! Un anunț de pe TV, difuzat de câteva ori pe zi spune:

Virusul UCIDE!

Nu

Virusul POATE UCIDE, cum e corect!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

Monica Pop, mesaj pentru autorități. Cei infectați înțeleg că vor muri, sigur, toți!!!

Reputatul medic le cere autorităților să dea speranță oamenilor. Monica Pop atrage atenția asupra efectelor catastrofale pe care le are o comunicare proastă asupra unei populații secătuită și necăjită.

„Dați speranțe, nu le luați! Când se știe bine că mortalitatea e de 1%!!! Cum e posibil să se permită și să se difuzeze asa ceva??!! Ce vreți să mai faceți cu sufletul romånilor??!! Nu sunt destul de necăjiți, de amenințați, de oprimați??!!

Te-ar mai interesa: S-a aflat! Sacrificiul pe care l-a făcut Sandra Iz...

Conform acestei reclame sau anunț, venit de la autorităti, cei infectați înțeleg că vor muri, sigur, toți!!! Depresii, bolnavi ajunsi in extremis la spital, aproape fără șanse, auzind “oficial” că nu au scapare!!!, oameni si familii distruse, sinucideri!!! Asta se dorește??!! Așa îi determinăm pe oameni să respecte, cum ar fi bine, metodele de protecție??!! Nu, nu așa!
Explicații??!! CNA??!! Parchetul General??!! Sindicate etc”, este mesajul Monicăi Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private