miercuri, decembrie 7, 2022

Monica Pop comentează pe marginea legii depusă de către AUR în Parlament privind legea anti-discriminare. În contextul actual, se discută foarte mult despre discriminarea celor care au ales să nu se vaccineze, față de cei care s-au vaccinat. Medicul Monica Pop dorește să sublinieze că toți oamenii din țară s-au născut egali în fața legii conform Constituției și prin urmare, toți trebuie să se bucure de aceleași drepturi.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! Regele Charles a apărut în public...

„Mie mi se pare absolut ordinară discriminarea, pentru că discriminare este, categoric. Eu cred că nu scrie în Constituție așa ceva. Eu cred că oamenii în țara asta se nasc egali în fața legii și că pot fi discriminați în fața legii doar cei care sunt criminali, celor cărora li se interzic drepturile prin faptele lor, dar nici într-un caz nu pentru faptul că s-au vaccinat sau nu.

Monica Pop: solicită decidenților publicarea oficială a unei liste cu contraindicații privind vaccinul

În al doilea rând, aș vrea ca televiziunea să îi întrebe pe decidenți, să vedem dacă au curajul să scrie corect, să informeze corect și anume vreau să văd lista de contraindicații pentru vaccin. Pentru că, după cum știm, orice fel de act medical de pe fața pământului sau medicament de pe această planetă are și contraindicații, așa că au vreau să văd acest lucru. Pentru că nu s-a publicat nicăieri, ci știm foarte bine că una dintre marile dezinformări pe care le spun, din păcate, și unii din colegii mei, medici, pe care nu îi înțeleg și care nu au ce să caute în breasla asta și anume că pacienții cu cancer aflați sub tratament, conform Societății Americane de Oncologie, nu trebuie să facă acest vaccin. Iar la noi se spune invers. Este inadmisibil!.

Te-ar mai interesa: RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ...

Unde este consultul unui om înainte de a face vaccinul?

Pe urmă, sunt niște boli de sânge care contraindică. Cu trombocitopenie, ș.a.m.d. Unde este această listă și unde informarea corectă? Unde este consultul unui om înainte de a face vaccinul? Sunt lucruri care nu sunt ok și lumii nu i se spune lucrul acesta și oamenii merg înainte fără să știe lucrurile astea sau pentru că decidenții spun altceva.

În medicină nu există cuvântul sigur!

Și ultimul lucru pe care vreau să îl spun este că în medicină nu există cuvântul sigur. Deci poți spune că este ceva foarte eficient. Dar, după cum știe oricine, cuvântul sigur înseamnă 100%. În medicină așa ceva nu există. Și îi invit pe toți cei care au probleme și care s-au dus pentru că li s-a spus de către decidenți că este sigur, să îi tragă la răspundere pe cei care au spus așa ceva. Pentru că nu este admisibil.

Te-ar mai interesa: O dietă vegană îți poate provoca migrene? Un nou s...

Că este eficient? Sunt de acord cu ei! Că este foarte eficient? Chiar și asta poate fi corect. Dar că este sigur, asta nu poți spune de niciun act medical din lumea asta. Și oamenii trebuie să știe și să procedeze așa cum consideră, dar în cunoștință de cauză și nu dezinformați”, a spus Monica Pop la Antena 3. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private