joi, august 18, 2022

Monica Pop, nemulțumită de atitudinea unor colegi: „Plângere penală pentru condiționarea actului medical!”.

Medicul Monica Pop atrage atenția că salariații nu pot fi obligați să se vaccineze, fiind amenințați cu desfacerea contractuluid e muncă. Aceasta reamintește că omul este liber să decidă pentru el însuși, prin urmare atât conducătorii care își condiționează angajații, cât și medicii care nu-și primesc pacienții nevaccinați la consult, pot fi trași la răspundere penal.

Te-ar mai interesa: Sarea, tratament eficient folosit de mii de ani...

Monica Pop este nemulțumită de atitudinea unor colegi

„Se știe oficial! Vaccinarea nu este obligatorie, au spus-o președintele și premierul! Și nu numai!

Atunci, în baza cărei legi sunt amenințați unii salariați cu desfacerea contractelor dacă nu se vaccinează?! Nu e o țară liberă?! Conducătorii abuzivi nu au niciun suport legal! E doar un abuz, o obediență, un șantaj! Se pune presiune pe oameni!

Ei și numai ei pot hotărî, absolut nimeni altcineva! Stăpânul unui om e doar el însuși, nicio altă persoană oricine ar fi!

Cei în cauză pot invoca legea și pot apela la avocați, la justiție! Vor avea câștig de cauză, sigur! Iar conducătorii abuzivi vor suporta consecințele! Amenințarea și șantajul sunt fapte penale, în orice circumstanțe! Ca și condiționarea dreptului la muncă!

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

P.S. Medicii de familie care nu primesc pacienții nevaccinați la consultații trebuie reclamați urgent! Plângere penală pentru condiționarea actului medical!

Nu așa convingi un om, cu represalii! Nu au niciun drept, nicio lege, doar caracterul! Regret din suflet ca avem astfel de colegi în breasla aceasta sfanta! Putini, sper!”, a scris medicul Monica Pop pe contul său de Facebook.

„Să se ducă să își depună demisia”

De asemenea, medicul Monica Pop s-a declarat dezamăgită şi revoltată de atitudinea dispecerului de la 112 din Galați şi a catalogat gestul său ca fiind inuman. Medicul oftalmologp a comentat la Antena 3, modul scandalos în care un dispecer 112 din Galaţi a răspuns unei mame care a reclamat dispariția fiicei sale: ”Nu o caută nimeni!”

Te-ar mai interesa: Trei zodii care au noroc cu carul. Te afli printre...

„Este foarte greu de caracterizat așa ceva. Problema este că oamenii sunt foarte a căzuți moral în țara asta și cred că nu le mai pasă. Asta și demonstrează (dispecerul 112, n.e.) că nu le mai pasă și nu îi interesează. Doamna de la 112 nu o fi avut copii? Trebuia să sară şi să încerce măcar nu să bagatelizeze aşa.

(…) Trebuie foarte serios selectat personalul care lucrează în asemenea locuri pentru că altfel nu se rezolvă nimic.

Te-ar mai interesa: Bolile reumatice, în creștere alarmantă la tineri ...

Au murit fetele alea de la Caracal, sau aşa se bănuiește, pentru că o astfel de persoană nu s-a descurcat și nu a știut să rezolve problema să trimită un echipaj acolo cum ar fi trebuit. Nu trebuie să se mai întâmple niciodată aşa ceva.

(…) Această doamnă merită pedepsită drastic, iar dacă are puțină conștiință să se ducă singură să își depună demisia. Să plece de acolo și să meargă să lucreze într-un loc unde nu e cu oameni, că așa ceva nu se poate”, a spus medicul Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Evită acest tip de masline! Sunt încărcate de adit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private