vineri, aprilie 23, 2021

Pandemia de coronavirus. Monica Pop revine cu acuzații grave privind vinovații pentru răspândirea pandemiei de coronavirus. Medicul atrage atenția asupra faptului că adevăratele motive ale infectării a

zeci de mii de români sunt trecute cu vederea.

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra măștilor neconforme. Conform legii, oamenii sunt obligați să poarte masca de protecție, însă ce se întâmplă atunci când masca este neconformă. În ce măsură o mască neconformă protejează o persoană? Cine sunt responsabilii pentru introducerea în piață a acestor măști?

”S-a trecut cu vederea?!!!! Cine răspunde pentru milioanele de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu continuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor!?! Zădărnicirea

combaterii bolii, nu?! Masca e necesară! Protejează însă doar dacă e conformă! Că populația, în marea ei majoritate poartă mască, e clar. Însă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja! S-a luat vreo măsură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!”, a scris Monica Pop, pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: ”Criminal! Nu plătește nimeni? Până când?”

”E vinovată populația?! Nu e aceeași ?! Nu era normal să se anunțe care sunt măștile NEconforme?! Pentru nepurtarea măștii se dau amenzi imense

iar pentru cei care au făcut achiziții incorecte, au câștigat bani mulți, oamenii le-au cumpărat cu bani munciți și nici măcar nu sunt protejați (unii s-au îmbolnăvit și chiar au decedat, din cauza acestor achiziții iresponsabile), NIMIC?! Ei nu sunt trași la răspundere?! Nici măcar nu s-a anunțat care sunt măștile neprotectoare pentru a fi retrase! Criminal! NU PLĂTEȘTE NIMENI? TOT OAMENII SUNT VINOVAȚI?! Până când?”, a mai scris Monica Pop.

Pandemia de coronavirus în România

Până pe 8 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 830.563 de cazuri de persoane infectate cu

noul coronavirus (COVID – 19).

761.631 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.280 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. Mai jos aveți graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică:

 

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 302 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Ultimele stiri

Parteneri