joi, martie 30, 2023

Monica Pop atenționează că opinia altor medici contează la fel de mult ca cea a  experților care iau cuvântul privind campania de vaccinare și imunizarea propriu-zisă. Cei mai cunoscuți dintre aceștia, Arafat, Tătaru și Rafila nu sunt specializați în epidemiologie, dar, cu toate acestea, își expun părerile despre vaccin și pandemie.

Monica Pop, renumit medic din România, expune că părerea experților este necesară în campania de vacinare. În prezent, ea susține că imaginea campaniei de imunizare este conturată de medici care nu sunt specializați în acest domeniu, dar care au cunoștințe generale despre lucruri. Astfel, Monica Pop a comunicat, printr-o postare de pe Facebook, faptul că opinia altor medici este la fel de importantă precum cea a experților care se pronunță tot mai des în privința imunizării.

Te-ar mai interesa: Specialist în nutriție: ”Cea mai completă legumă d...

„Dl Dr. Raed Arafat, medic in specialitatea anestezie si terapie intensivă!
Dl Dr. Nelu Tataru – medic chirurg
Dl Dr. Alexandru Rafila, microbiologie
Dl. Dr Mihai Craiu, medic pediatru
Dl. Dr. Gabriel Diaconu, psihiatru (?)
Etc, etc, etc!

Sunt toti MEDICI! Ca SI NOI!
Medic infectionist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie in altă specialitate si alți medici, nu? FUNCTII si diplome de management, chiar si master, avem mai toti dar se vede că NU SI ACELEASI DREPTURI! Desi avem aceeasi facultate grea de Medicină, in care se invată si epidemiologie si infectioase si virusoligie si microbio- si histologie, etc.

Te-ar mai interesa: DOLIU în lumea muzicală din România! A murit un în...

Un moderator foarte malitios, fara cultură medicală si care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, si care pare total dezinformat, desi n-ar trebui si care, din razbunarile-i caracteristice, judecă cu spume si cu o privire urîtă si rea pe cei care îsi permit sa aibă o parere care nu corespunde cu a lui! Si, cu totală lipsa de delicatete ( nici nu era de asteptat), dezinformează, cu rautate, la greu!!! Nu asta asteapta oamenii!
HALAL DREPTATE, HALAL CORECTITUDINE!!”, a comunicat Monica Pop pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Asistentă medicală, legată de masa de operație și ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private