luni, octombrie 3, 2022

Monica Pop, soluții pentru prevenirea cancerului: Se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greșeli.

Se știe că abilitatea de apărare a sistemului imunitar depinde în foarte mare măsură de buna funcționare a elementelor care îl compun.

În cazul în care unul sau mai multe dintre aceste elemente se regăsesc în cantitate mai mică sau devin incapabile de a-și exercita funcțiile, imunitatea scade imunitatea.

Te-ar mai interesa: Boala care provoacă mai multe decese decât canceru...

În acest sens, medicul Monica Pop ne spune ce ar trebui să facem pentru o imunitate puternică, mai ales că vine sezonul rece.

Tratament pentru creșterea imunității – Proxilaxia îmbolnăvirii

„Recomandare: Isoprinosine 3 pe zi, un flacon Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluție de Vit. A) Vitamina D3, foarte, foarte importantă și necesară, 3000-5000 U zilnic.

La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Totul 1 lună. Apoi, continuați cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Și, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceți o determinare.

Valori normale 30-100. Aproape toată populația are deficit de Vitamina D3 și astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

Nu uitați să mâncați o proteină înainte de a ieși din casa (ou, brânză, șuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în “acțiune”!

Astfel, șansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a spus medicul oftalmolog.

Monica Pop, soluții pentru prevenirea cancerului: Se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greșeli

Toți oamenii au celule maligne în organism dar acestea sunt eliminate de sistemul imunitar, atrage atenția medicul oftalmolog Monica Pop, diagnosticată la un moment dat cu cancer de colon.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

„Orice om are celule canceroase în sânge. Dar se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greșeli care scad imunitatea.

Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special.

Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor”, a încheiat medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private