Sari la conținut

Monica Pop trage semnalul de alarmă: Nu credeți ASTA! Ați fi în mare pericol!

Monica Pop trage semnalul de alarmă și a revenit pe pagina sa de socializare cu un nou mesaj în care roagă oamenii să nu cumpere de pe internet anumite produse pentru probleme oftalmologice.

În anunțurile cu pricina se transmite că Monica Pop ar fi inventat produse anti-cataractă, glaucom, de slăbit, de paraziți în ochi, papiloame, desigur, fiind vorba doar despre o escrocherie.

”Escrocherie repetată!

Văzând că nu le mai merge cu înșelătoria cu produsele toxice pe care vor să le vândă profitând de naivitatea si de disperarea oamenilor bolnavi, azi au apărut 7 anunțuri de pe profiluri diferite cum că eu aș fi inventat produse anti-cataractă, glaucom, de slăbit, de paraziți în ochi, papiloame și alte asemenea aberații.

Ia uite ce geniu eram și nu am știut!

Nu credeți! Să nu cumva să comandați și să luați! Ați fi în mare pericol!

Ce oameni nemernici pot fi în această lume!!!!!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.

Cum a descoperit Monica Pop că are cancer

Medicul oftalmolog spune că a crezut că suferă de colon iritabil și se trata pentru această afecțiune.

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi.

N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine.

Și cu toate acestea s-a întămplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic. Nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa de tare s-au legat lucrurile…

Înainte cu o seară de a debuta peritonita cineva din familie a făcun un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu.

Și am convingerea că magazinul acela a injectat peștele cu ceva ca să țină mai mult. Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis ‘Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva’. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de diminea’ță a început peritonita”, a mărturisit Monica Pop cu ceva timp în urmă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel