miercuri, martie 22, 2023

O dată cu începutul pandemiei de coronavirus, Monica Tatoiu s-a retras alături de familia ei pe insula Curacao. Deși nu este prezentă fizic în țară, Tatoiu este la curent cu toate știrile și noutățile, fiind invitată la numeroase emisiuni pentru a-și spune punctul de vedere despre vaccinarea anti coronavirus.

Din punctul de vedere a cunoscutei afaceriste, campania de vaccinare este o manipulare din partea autorităților, în speță a Guvernului.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale împotriva infecțiilor urinare. Of...

Legat de decizia ei de a se vaccina, Monica Tatoiu a comentat:

”Momentan, se vaccinează doar miniștrii imberbi și huidume cu bicepși, care sunt „esențiali”. Cei cu adevărat în nevoie nu au nicio șansă la vaccinare, chiar dacă ar plăti în avans…

Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro și anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administrația centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară și poimâine obligatorie.”, a declarat Monica Tatoiu.

Pașaportul covid și controversele din jurul lui

”Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiționeze deplasările în țările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condițiile în care vaccinul nu este accesibil și gratis pentru toată lumea. Criza economică va fi lungă și cu impact devastator asupra categoriilor defavorizate.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic, reguli de urmat în dieta pentru slăbit:...

Cei săraci vor deveni mai săraci. Cei bogați mai puțini vor deveni și mai bogați. Se vor accentua conflictele. Vor apărea noi zone de război. Din punct de vedere economic, 2021 va fi un an de respiro. 2022 va fi momentul dureros al adevărului!”, a mai declarat Monica Tatoi celor de la Ciao.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private