Sari la conținut

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul: Când mor, să mă…

Monica Tatoiu
Sursă foto: Monica Tatoiu
Monica Tatoiu, femeie de afaceri

Din cuprinsul articolului

Monica Tatoiu a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Femeia de afaceri a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu corpul ei, după ce va muri.

Invitată în emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a vorbit despre eutanasierea animalelor și incinerarea oamenilor. Discuția a căpătat un alt sens și spus ce dorește să se întâmple cu trupul ei, după ce va muri. Chiar dacă este creștin ortodoxă și crede în Dumnezeu, alege incinerarea în locul înhumării.

„Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta.

Trebuie să fim pragmatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică. Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici”, a declarat Monica Tatoiu. 

Avere Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a cunoscut prosperitatea financiară între anii 1996-2008, când a condus o companie internațională de cosmetice. În urma afacerilor derulate, dar și a aparițiilor publice pe la emisiuni TV, ea a strâns o avere estimată la 7,5 milioane de euro.

Deține o casă de 633 mp, un teren de 2.590 mp, ambele valorând aproximativ două milioane de euro. La toate acestea, se adăugă actiunile deținute la Stockholm. În plus, are o pensie lunară de 12.000 de lei.

„Am patru milioane de euro in conturi bancare in Romania, doua milioane de euro valoreaza casa in care locuiesc, plus actiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii.

Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei.

Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a povestit femeia de afaceri ea în trecut.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel