vineri, ianuarie 15, 2021
Elena Oceanu

In ciuda oricaror preconceptii, barbatii nu au mereu chef de sex, existand momente in care ar face orice altceva in afara de sex.

Iata cele mai dese motive pentru care barbatilor li se taie cheful de sex!

A baut prea mult – unii barbati isi cunosc limitele cand vine vorba de consum de alcool si stiu ca, atunci cand depasesc masura, nu mai au cum sa performeze intre asternuturi, asa ca mai bine nu fac sex.

Le e somn – se poate intampla adesea ca un barbat sa fie atat de obosit incat tot ce-si doreste sa fie sa doarma linistit, fara a depune niciun efort fizic inainte de somn, cum este sexul. Oboseala poate taia cheful de sex si la femei, si la barbati.

Este foarte preocupat de ceva – poate-l preseaza ceva de la locul de munca, poate predarea unui proiect, poate o chestiune financiara sau o problema de familie. Orice ar fi, exista anumite probleme care atat de mult framanta un barbat incat nu incape loc de sex in gandurile lui.

Il doare ceva – poate fi spatele, poate fi gatul, poate fi o masea sau orice alta zona a corpului. Unele dureri pur si simplu taie cheful de sex, mai ales la barbati, care sunt mai sensibili la durere decat femeile.

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro