Sari la conținut

Motivul incredibil pentru care Johnny Depp a trebuit să fie ajutat să iasă dintr-un hote

Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel
Sursa foto: arhiva doctorulzieli.ro
Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel

A fost unul dintre cele mai mediatice procese din ultimul timp și Johnny Depp l-a câștigat împotriva fostei soții, Amber Heard, pentru defăimare. Judecătorii au deci că actrița și-a defăimat fostul soț din toate punctele de vedere, în timp ce actorul a făcut-o doar parțial împotriva ei. În felul acesta, este obligată să plătească o despăgubire de 15 milioane de dolari către Depp și doar 2 milioane de la el către ea.

Motivul incredibil pentru care Johnny Depp a trebuit să fie ajutat să iasă dintr-un hotel

După proces, actorul a vrut să sărbătorească alături de câțiva prieteni într-un restaurant binecunoscut din Birmingham , Anglia.

Depp, împreună cu muzicianul Jeff Beck și prietenii lor, au mers la restaurantul cu mâncare indiană și s-au bucurat de gustările pregătite special pentru ei.

Sursă foto: 20minutos.es

Imagini tulburătoare cu celebrul actor

Dar în aceeași zi, au apărut câteva imagini cu celebrul actor, cu ceașca de cafea în mână, însă ajutat să iasă din hotelul unde a fost cazat, fotografii ce au devenit virale .

Acum, o sursă din echipa sa de securitate dă explicația și a declarat că au vrut să-l țină în siguranță și departe de „mulțime”. „Oriunde merge, fanii îl urmăresc”, a declarat sursa apropiată pentru PageSix.

Sursă foto: pagesix.com

În fotografii, vedeta Piraților din Caraibe , în vârstă de 58 de ani, părea tulburată în timp ce era condusă afară din hotelul de lux, de forțele de ordine.

Chiar ieri, el a postat primul său videoclip pe TikTok, în care le mulțumește fanilor pentru susținere și subliniază dorința sa de a lăsa procesul în spate.

Un purtător de cuvânt al actriței din „Aquaman”, în vârstă de 36 de ani, a răspuns la videoclipul de debut al fostului ei iubit pe TikTok printr-o declarație tulburătoare: „În timp ce Johnny Depp spune că „merge înainte”, drepturile femeilor merg înapoi”.

Amintim că în timpul procesului, Depp a fost acuzat că are o formă de tulburare bipolară de către psihiatrul Dr. Alan Blaustein.

Tulburarea bipolară este o afecțiune de sănătate mintală caracterizată prin episoade de dispoziții înalte și scăzute – maximele pot fi episoade de hipomanie sau manie, în timp ce cele scăzute pot fi perioade de depresie.

Fluctuațiile de dispoziție pot fi, de asemenea, mixte și cineva se poate simți deprimat și bucuros în același timp.

Simptomele tulburării bipolare la bărbați pot începe să apară între 18 și 29 de ani și acestea apar mult mai înainte la bărbați decât la femei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel