duminică, iunie 26, 2022

Cristina Demetrescu, astrolog, a explicat cum a reușit David Popovici să devină omul momentului și ce anume se ascunde în spatele succesului său.

La o vârstă de doar 17 ani sportivul român este dublu campion mondial. De 49 de ani nu mai câștigase niciun înotător probele de 100 de metri și 200 de metri la același Campionat Mondial.

„Devenim ce gândim. Mentalitatea acestui băiat nu are ezitări și totul a plecat de la o afecțiune medicală. Când alți părinți intră in panică, ai lui David Popovici au rămas cu picioarele pe pământ.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

O lecție de viață despre faptul că nimic nu e întâmplător, despre faptul că sacrificiul primește răsplată, despre muncă, disciplină militărească, despre iubire și vocație.

‘Dacă nu îți place ce faci, mai bine faci altceva. Scurt și pe doi. Căile care te duc spre tine nu sunt cele mai prietenoase, dar cu puțină atenție, se rezolvă.

Nu sunt al doilea Aleksandr Popov, sunt primul David Popovici”. Excelent! Mulți ani Simona Halep se declara fericită ca a ajuns in finala și că o întâlnește pe Serena Williams și greu a trecut de mentalitatea de locul 2.

In sport, din păcate pentru efortul multora, doar locul 1 scrie istorie”, a scris Cristina Demetrescu pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Facebook

Timpul istoric cu care David Popovici a devenit ieri campion mondial

47 de secunde și 58 de sutimi – acesta este timpul istoric cu care David Popovici a devenit ieri campion mondial în proba de 100 de metri liber, considerată regina înotului, scrie RRA.

Părinţii l-au susţinut cu sacrificii şi eforturi imense. Încă de la începutul carierei îi stă alături antrenorul Adrian Rădulescu. Pe cât de inovator pe atât de tânăr și el.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Prin metode proprii a transformat talentul remarcabil al puştiului longilin în ceea ce David este astăzi. De altfel, staff-ul lui este sută la sută românesc. La 17 ani David Popovici este cel mai bun din lume la 100 și 200 de metri în stil liber.

David Popovici: Un puști care înoată repede. Un tip banal care este capabil să facă lucruri extraordinare şi să inspire oameni, alături de oameni extraordinari în spatele lui. Sper că v-aţi bucurat pentru mine, cum m-am bucurat şi eu.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private