Sari la conținut

Motivul pentru care o vedetă alăptează încontinuu de șase ani și jumătate

Dezvăluiri incendiare din interiorul unuia dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi.  Aceasta s-a decis să spună adevărul și ceea ce se întâmplă cu adevărat în familia ei.

Motivul pentru care o vedetă alăptează încontinuu de șase ani și jumătate

Sânziana Buruiană, mamă a două fete, a făcut dezvăluiri inedite.Recent, aceasta a dezvăluit că alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. Vedeta TV vrea să ia legătura cu repreezentanții Guinness Book pentru a afla care este recordul în acest sens.

”Ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book”, a spus ea.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din 2015, cu Nicolae Zuluf. Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. Iar după patru ani, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară.

Aceasta a adus pe lume tot o fetiță. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. Aceasta a dezvăluit că de șase ani continuă să alăpteze, potrivit wowbiz.ro.

Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

„Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu”

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. ”Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma.”

”Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu. Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma. De asta ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lungă perioadă de alăptare. Acum îmi alăptez ambii copii, cea mare a reușit să renunțe, dar cea mică încă nu și nu știu cât va mai dura. Pentru mine e o metodă foarte ușoară de adormit și de alinat orice durere”, a declarat Sânziana Buruiană pentru sursa mai sus-menționată.

”Mi-a fost ușor sincer cu alăptatul, foarte greu este în primele luni și de aceea cred că renunță multe mămici, pentru că atunci nu ești obișnuită și te simți oarecum inconfortabil, dar după aceea, când vezi că copilul adoarme imediat și că imunitatea lui este foarte bună, nu răcește, nu au probleme, nu am fost niciodată cu ele la spital, contează. Îi formezi de mic această imunitate, așa că eu le sfătuiesc pe mămici să încerce, chiar dacă multe se gândesc și din punct de vedere estetic, totuși eu cred că încă nu am așa probleme, după șase ani și jumătate de alăptat, încă mai pot să port decolteuri”, a completat blonda.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: