Sari la conținut

Motivul pentru care Regele Charles i-ar putea lăsa fără titluri regale pe Meghan și Harry

Sursă FOTO: EVZ

Se pare că regele Carol al III-lea nu este la fel de răbdător și permisiv precum a fost regina Elisabeta a II-a cu ducii de Sussex, din moment ce nu este dispus să le ierte atacurile mediatice.

Unii experți regali cred că noul monarh i-ar putea lăsa foarte ușor pe Meghan și Harry fără titluri regale. Ei bine, este suficient să se simtă copleșit de noul tău serial de pe Netflix pentru a face acest lucru.

Regele Charles nu va fi milos cu Meghan și Harry dacă greșesc

Kate Nicholl asigură că regele Charles al III-lea este mult mai sever decât mama sa, așa că așteaptă doar cea mai mică provocare din partea lui Meghan și Harry pentru a le lua titlurile nobiliare. Iar acest lucru i-ar pune pe ducele și ducesa de Sussex, care sunt pe cale să-și lanseze serialul pe Netflix, într-o situație foarte incomodă.

Le va lua titlurile nobiliare lui Harry și Meghan Markle?

„Regele Charles nu se va opri și chiar ar putea să priveze familia Sussex de titlurile lor, alături de cele ale copiilor lor Archie și Lilibet”, asta dacă cuplul strica sau pătează imaginea familiei regale cu reality show-ul pe Netflix, asigură expertul.

Sursă FOTO: EVZ

Ducii de Sussex realizează răul pe care l-ar putea face familiei regale prin seria lor de pe Netflix

Când Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit la Londra pentru a asista la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, și-au dat seama că multe lucruri pe care le-au menționat în cartea lui Harry și în documentarul Netflix „ar putea părea foarte insensibile după moartea reginei”, a spus Nicholl. Deci, Ducele și Ducesa de Sussex ar fi disperați să editeze și să întârzie lansarea ambelor.

Meghan și Harry au probleme cu familia regală

De asemenea, se spune că Harry și Meghan au solicitat Netflix să amâne premiera celui de-al cincilea sezon din „The Crown” pentru a-și lansa documentarul înainte, deoarece dacă o vor face mai târziu ar putea părea că ducele și ducesa de Sussex confirmă ceea ce s-a spus în serial, însă, directorii companiei de streaming au negat. Așa că, deocamdată, publicul așteaptă următorii pași ai acestei controversate familii regale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel