duminică, decembrie 4, 2022

Ducele de Sussex are acest obicei de când era mic și nu a reușit să renunțe la el nici la maturitate, deși recunoaște că o deranjează pe Meghan Markle.

Primii ani de viață sunt fundamentali pentru că atunci dobândim pregătirea inițială care cuprinde obiceiurile de acasă și personale. Este momentul în care învățăm să facem lucruri care pot fi marcate pentru totdeauna în viața noastră.

Te-ar mai interesa: Horoscopul banilor pentru decembrie. Mihai Voropch...

Trăind regal, Prințul Harry a învățat sute de comportamente de urmat ca parte a etichetei regale și a familiei. Unul dintre obiceiurile pe care până astăzi nu le-a putut înlătura este unul pe care l-a învățat de la tatăl său, regele Charles.

Acest obicei, deși nu pare dăunător, i-a provocat soției sale, Meghan Markle, mai multe supărări. Despre ce e vorba?


Obiceiul pe care Prințul Harry l-a moștenit de la regele Carol al III-lea

În documentarul „Prinț, fiu și moștenitor: Charles la 70 de ani”, prințul Harry s-a deschis și a vorbit despre un obicei ciudat pe care l-a dobândit de la tatăl său și de-a lungul anilor continuă să facă parte din viața sa. Mulți vor crede că este vorba o situație ciudată, dar în realitate este vorba doar de stingerea luminilor.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

El a dezvăluit că regele Charles „este un fan al stingerii luminilor și asta este acum ceva de care sunt obsedat”. Ducele de Sussex a adăugat că a devenit un obicei și este una dintre lecțiile pe care „clar că a simțit că ne-a învățat”.

Meghan Markle este deranjată de acest obicei

Acest obicei care ar părea inocent și chiar viabil pentru mediu i-a provocat nemulțumirea lui Meghan Markle. Prințul Harry a spus că ducesa de Sussex l-a chestionat despre stingerea luminilor. „Îmi spune: „De ce stingi luminile? Știi că e întuneric”.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

În fața acestor întrebări, Harry îi răspunde lui Meghan că au nevoie de o singură lumină, „nu avem nevoie de șase”, povestește el în documentar.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private