Sari la conținut

Motivul petru care Smiley nu s-a căsătorit până acum cu Gina Pistol

Captura foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol si-au jurat iubire sincera, insa nu si in fata lui Dumnezeu. Care este motivul? Gina Pistol au dezvăluit motivul pentru care nu au făcut marele pas.

Motivul petru care Smiley nu s-a căsătorit până acum cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani de zile și au împreună o fetiță.

Cei doi se inteleg perfect, dar curiosii se întreabă de ce cântărețul și frumoasa prezentatoare nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat artistul, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a completat Gina Pistol.

Cei doi au devenit părinți în urmă cu un an de zile. Când vine vorba despre fetița loc, Josephine, Smiley a susține că le-a schimbat viața complet. Amândoi sunt extrem de implicați și dedicați în creșterea micuței.

Momentan, nu au dezvăluit chipul fetiței, însă au descris-o cât se poate de bine, astfel încât fanii își pot imagina cum arată.

„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea. Am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască. Am plâns amândoi în camera ei. A fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani”, a declarat artistul în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel