Sari la conținut

Ce i-a făcut Gina Pistol fetiței ei? Smiley: „Doamne, panică totală, plângeau amândouă”. A fost pentru prima data în viața ei! Smiley: „Nu am știut cum să reacționez!”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Gina Pistol

Viața lui Smiley și a Ginei Pistol a căptat o nouă culoare și s-a schimbat radical odată cu apariția mezinei familiei. Potrivit acestora, ei au devenit mai responsabili, mai maturi, însă viața de părinte nu a venit fără peripeții și momente pline de suspans și lacrimi.

În cadrul emisiunei Vorbește Lumea, Smiley a mărturisit că iubește să fie implicat în viața micuței, că își iubește rolul de tătic, însă ca orice părinte a avut parte și de momente în care nu a știut cum să reacționeze.

Un astfel de moment a fost când Gina Pistol i-a tăiat pentru prima data unghiile micuței Josephine, iar din cauza emoțiilor a avut loc un mic accident.

Vedeta a ciupit-o puțin de deget pe fetiță, iar de aici și până la adevărate momente de panică nu a mai fost decât un pas:

„Vă mai spun momente emoționante, dacă tot. De panică totală. Când i-a tăiat Gina pentru prima oară unghiile. Deci nu ați înțeles ce a fost atunci. A ciupit-o un pic de deget, Doamne, panică totală, plângeau amândouă. Eu trebuia să fiu… Deci e ceva.. Trebuie să fii stăpân pe situație. Dar ăsta a fost un moment de care cred că Gina o să își aducă aminte toată viața”, a povestit Smiley, în emisiunea moderată de Adela Popescu.

Smiley – un tătic fericit și împlinit

Tot în emisiunea Vorbește Lumea, Smiley a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui de când a devenit tătic. Artistul a povestit că petrece foarte mult timp în preajma fiicei sale și încearcă să se bucure de fiecare moment în familie:

„Doarme cu noi.Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine.. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.

Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele, e foarte cuminte. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley, în emisiunea amintită.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel