joi, martie 30, 2023

Motivul real pentru care Monica Pop nu vrea să se vaccineze anti-covid. „Știm foarte bine ce grav este și cât de tare treci pe lângă cea cu coasa”.

Monica Pop a fost nevoită să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu vrea să se vaccineze anti-covid, în diresct, la Antena 3. Medicul Alexandru Rafila a declarat, la un moment dat, că doar persoanele aflate într-o sănătate este extrem de fragilă și precară, prezintă riscuri mari în fața vaccinului.

Te-ar mai interesa: DOLIU în lumea muzicală din România! A murit un în...

În acel moment, Monica Pop i-a arătat locul la umăr unde se vedea semnul perfuziei. Aceasta a spus că și în acest moment face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul.

Motivul real pentru care Monica Pop nu vrea să se vaccineze anti-covid

„Vin de la perfuzie. Şi vă rog frumos să nu spuneţi ceva ce nu ştiţi. Să nu spuneți niciunul, niciodată (…) Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toată viaţa, atât cât o au. Eu am întrebat cât tip mai fac şi mi-au spus ani şi ani. O să vedem”, a spus dr. Monica Pop.

Aceasta a ținut să precizeze motivele exacte pentru care nu se vaccinează anti-covid.

Te-ar mai interesa: Care e nivelul normal al colesterolui și ce înseam...

„O dată pentru tratament. Al doilea, că scrie în prospect că anafilaxia este una dintre contraindicații. Pacienții care au făcut reacții anafilactice, și Doamne ferește că știm foarte bine ce grav este și cât de tare treci pe lângă cea cu coasa, într-o situație de genul ăsta. Eu știu și nu vă doresc să aflați vreodată. ”, a dezvăluit Monica Pop.

Monica Pop. „Siguranță nu există în medicină. Există procent de eficacitate, care poate fi foarte mare”

„Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi. Un aspect. Și al doilea, eu am una dintre marile contraindicații ale acestui vaccin, am avut șoc anafilactic. Am și povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat, la unul dintre medicamentele citostatice și asta este situația. Deci e una dintre indicațiile majore.

Te-ar mai interesa: ACUZAȚII DURE.Tudor Ciuhodaru este foarte tranșant...

Dar lăsând la o parte acest lucru, eu aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și ADEVĂRUL. Pentru că nu e adevărat că au fost reacții foarte puține. Au fost reacții și, spunându-le crește credibilitatea, eu așa cred. Pentru că, dacă se spune că nu e niciun fel de problemă, că nu se întâmplă absolut nimic, nu e ok. Nu există niciun fel de medicament de pe fața pământului, niciun act medical și absolut nimic fără riscuri. Și despre asta nu s-a vorbit. Nu se poate treaba asta, oamenii trebuie informați corect. Nu amenințări, panică și inducere în stări depresive, pentru că asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare.

Te-ar mai interesa: FDA a autorizat vânzarea fără reţetă medicală a un...

Vaccinurile, fără doar și poate, au salvat omenirea. Însă cuvântul sigur nu are ce să caute lângă un act medical, oricare ar fi acela. Pentru că siguranță nu există în medicină. Există procent de eficacitate, care poate fi foarte mare. S-ar putea ca vaccinul să fie foarte ok, e perfect posibil, dar trebuie să și aflăm și trebuie să și citim despre el. Și dacă cei care au întocmit prospectul au scris niștre lucruri corecte, care nu ne se spun, nu este un lucru normal și nici corect față de oamenii din țara aceasta”, a mai spus Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Fructul ideal pentru un somn liniştitor. Ce să con...

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi. N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil. Pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine. Și cu toate acestea s-a întâmplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic.

(…) Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis, „Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva”. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de dimineață a început peritonita”, spunea în urmă cu câţiva ani Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private