Categories: Știrile zilei

Motivul sfâșietor pentru care Palatul Kensington a anunțat în ianuarie că prințesa de Wales NU are cancer

Palatul Kensington a dezvăluit motivul sfâșietor pentru care nu au anunțat mai devreme că Kate Middleton se lupta cu cancerul – pentru că acesta nu a apărut decât după operația majoră.

Vestea vine după ce Palatul a publicat în această seară un mesaj devastator al Prințesei de Wales, confirmând că acum are boala. În videoclip, mama a trei copii a vorbit sincer despre actualizarea stării de sănătate și a spus că urmează o chimioterapie „preventivă”. Pe 16 ianuarie, prințesa a fost supusă unei proceduri abdominale „de succes” la Clinica din Londra. La momentul respectiv, Palatul Kensington a declarat că va oferi o actualizare doar „atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit”.

Din păcate, testele efectuate după operație au identificat faptul că Kate avea cancer, iar prințesa a declarat că a fost nevoie de timp pentru ca ea și prințul William să le dea vestea copiilor lor „într-un mod care să fie adecvat pentru ei”. În clip, Kate a spus: „Nu am avut timp să mă gândesc la asta: „Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, personal, pentru toate mesajele minunate de susținere și pentru înțelegerea voastră în timp ce m-am recuperat după operație.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare.

În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, se credea că afecțiunea mea nu era canceroasă. Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au arătat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament.”

Și-a asigurat copiii că „devine mai puternică în fiecare zi”

Prințesa a adăugat că familia ei a început să proceseze diagnosticul, deoarece ea era concentrată pe recuperarea după recenta operație. Ea și-a asigurat copiii că „devine mai puternică în fiecare zi”.

Kate Middleton a continuat: „Acest lucru, desigur, a venit ca un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus; sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.

Recent Posts

Seniorii care vor primi 1500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: „este clar stipulat în lege”

Recalcularea pensiilor îi ține în suspans pe seniorii țării, care vor afla abia la 1…

25 de minute ago

CADOU de la stat 3000 de lei tuturor românilor care îndeplinesc această condiție

Statul oferă până la 3000 de lei tuturor românilor care îndeplinesc această condiție. Suma de…

o oră ago

ANM dă alerta: România, lovită de un CICLON puternic! PROGNOZA detaliată până pe 15 mai

Meteorologii anunţă că România va fi afectată de un ciclon putermic, iar vremea va fi…

2 ore ago

“FARFURIA sănătăţii”, de la Harvard. 5 principii de bază pentru o dietă sănătoasă

Experții de la Harvard oferă o serie de recomandări pentru construirea unei diete sănătoase și…

2 ore ago

Boala contagioasă care face ravagii în Europa

Autorităţile medicale din mai multe state  europene sunt în alertă din cauza unei boli infecto-contagioase…

3 ore ago

Citeste si: