sâmbătă, iunie 25, 2022

Mugur Mihăescu, cunoscutul actor din trupa de comedie Vacanța Mare, a răbufnit la adresa oamenilor care nu își proteajă drepturile în timpul pandemiei, cu precădere dreptul la muncă.

Pandemia de coronavirus a afectat milioane de oameni, i-a lăsat fără serviciu și o sursă de venit pentru a-și întreține familiile, iar actorul nu a scăpat ocazia să critice aceste acțiuni.

„Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?” a declarat Mugur Mihăescu, într-un interviu acodat Antenei 3, revoltat că lumea nu iese în stradă să își apare drepturile.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a intrebat actorul.

„Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală.

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor.”

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private