vineri, mai 20, 2022

După retragerea trupelor rusești din anumite regiuni din Ucraina, tot mai multe atrocități au ieșit la suprafață. Președintele Vladimir Putin este acuzat de genocid, însă răspunsul lui nu este unul deloc liniștitor.

Președintele Vladimir Putin a susținut că negocierile de pace cu Ucraina au ajuns într-un punct mort după acuzațiile de crime de război. Președintele Rusiei a subliniat faptul că acțiunile de la Bucea ar fi fost înscenate.

Te-ar mai interesa: Alimente cu efect antidepresiv. Cum te va ajuta al...

Putin a mai spus, de asemenea, că operațiunile militare vor continua până când Rusia va atinge țelurile pe care președintele le-a numit „nobile”.

Mulți ucraineni, se pare, au origine română. În regiunea Odesa există chiar și un sat care este 100% românesc.

Mulți ucraineni, de origine română

Mulţi ucraineni uciși în urma invaziei rusești sunt de origine română. Satul Barta din regiunea Odesa este sută la sută românesc, cu aproximativ 2.000 de locuitori. Acolo au rămas acum mai ales oameni în vârstă.

Tinerii au plecat în Europa de teama războiului. Casele rămase goale în Barta sunt puse la dispoziția refugiaților cu titlu gratuit.

Te-ar mai interesa: După 16 ani, fetele nu mai au nevoie de permisiune...

Aceștia au o singură obligație, aceea de a îngriji locuința pe toată perioada șederii sau până la întoarcerea proprietarului.

Doamna Ileana, funcționar public la primăria locală, a stat de vorbă cu un reporter RRA și a dezvăluit multe repercusiuni pe care războiul îl are asupra lor.

Suntem speriaţi și avem și pierderi. Din orașul de la Reni acum băiatul care a fost pe contract a murit. Satele, în Bolgrad vecini mulți sunt care au decedat, au murit în luptă şi sperăm să se termine.

Te-ar mai interesa: Omega 3 poate ajuta la reducerea acneei. 6 benefic...

Noi credem ca să ieșim biruitori în aceast război, că nu suntem noi vinovați. Noi suntem cei care ne apărăm şi vrem liniște în familiile noastre, la toţi, din satul vecin alături de Reni, Limanskoe, şi din Reni şi din Bolgrad şi Ismail avem cazuri care nu s-au întors”, a dezvăluit doamna Ileana.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private