luni, iunie 1, 2020

Actorul Florin Zamfirescu a fost invitat la postul Realitatea Tv ca să vorbească despre marea actriţă Olga Tudorache. El a declarat: “Olga Tudorache era o “rara avis”, nimeni nu i-a semănat în contemporaneitate Olgăi, nu era contrafăcută, avea un echilibru interior perfect.”

“Puțină lume știe că Olga Tudorache făcea yoga. Ținea post negru 40 de zile pentru purificare interioară. E în rai acum”, a dezvăluit actorul, miercuri dimineață, la scurt timp după anunțul morții marii actrițe.

Citește și:

“Îi cunosc viața particulară, am studiat cu mare interes. Am vrut să văd ce se ascunde după cortina de fier, avea o duritate care te înspăimânta. Era urmare a unei mari sensibilități, puteai să o rănești cu o privire, cu un cuvânt nepotrivit. Trebuia să fii foarte atent în prezența ei, nu puteai să vorbești fără să gândești, te cenzurai. Toți studenții au iubit-o enorm, avea autoritate, aveau o teamă. În relație cu colegii, era la fel, era o entitate separată, nu făcea parte dintr un grup, nefiind nici singuratică. Era o entitate. Ca o stâncă. E o rara avis, în contemporaneitate nimeni nu i-a semănat Olgăi, i-am spus ca e cea mai mare actriță, nu răspundea, zâmbea. Avea ceva aparte care te înspăimânta”, a mai spus Florin Zamfirescu despre Olga Tudorache.

Parteneri