vineri, februarie 3, 2023

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de 1 decembrie. „Dragi români, vă doresc multă, multă sănătate în acest an mai dificil!”

A rămas în istoria omenirii ca fiind prima gimnastă care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. Și, cu toate că „Zeița de la Montreal” este stabilită în Statele Unite alături de familia ei, n-a uitat niciodată de România și de români.

Multipla campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci a transmis, marţi, un mesaj video cu ocazia Zilei Naţionale a României. Nadia le transmite românilor și României cele mai bune gânduri.

Nadia: „Vă doresc multă, multă sănătate, în acest an mai dificil!”

1 decembrie este o zi de sărbătoare și te sărbătorim țară dragă, oriunde ne aflăm pe acest pământ. Dragi români, vă doresc multă, multă sănătate în acest an mai dificil. 

Să trecem cu bine de această pandemie! Să avem dragoste, bucurii, respect și lumină. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! La mulți ani, dragi români!”, a transmis inegalabila Nadia Comăneci.

Deși a ales să părăsească România chiar înainte de Revoluție și să-și croiască o altă viață în America, Nadia Comăneci nu a uitat niciodată de unde își trage rădăcinile și a purtat pretutindeni tricolorul în suflet.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private