duminică, noiembrie 27, 2022

Dr. Anthony Fauci vine cu un scenariu îngrijorător: o nouă variantă „suspectă” se întrevede la orizont. Oamenii de știință au constatat că noile variante ale SARS-CoV-2 acumulează mutațiile care le caracterizează nu atât prin saltul de la o gazdă la alta, cât, mai degrabă, ”ascunzându-se” în pacienții imunocompromiși.

În momentul în care virusul iese din aceștia, pentru a-i infecta pe alții, câștigă noi abilități în ceea ce privește atacarea celulelor, evitarea anticorpilor sau slăbirea sistemului imunitar, susțin specialiștii, potrivit NationalThailand.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Este foarte „puțin probabil” ca noul coronavirus să dispară, iar o nouă variantă „suspectă” se întrevede deja la orizont. Așa a comentat, recent, Anthony Fauci, consilier medical-șef al președintelui SUA, tendința infectărilor cu Sars Cov2 și perspectivele de viitor.

La câteva ore de la declarația președintelui Biden, care afirma că „pandemia s-a încheiat” , dr. Anthony Fauci a conturat un scenariu mult mai îngrijorător.

Mutația îngrijorătoare a Covid, subvarianta BA.2.75.2

„Nu suntem în punctul în care ar trebui să fim. Când spunem că va trebui să trăim cu virusul, este pentru că știm că nu îl vom eradica”. „Întrebarea care ar trebui pusă – a precizat el – este dacă vom reuși să-l eliminăm din SUA și din lume. Răspunsul este că e puțin probabil, deoarece avem de-a face cu un virus foarte transmisibil și cu imunitatea care, în sine, este tranzitorie”.

Te-ar mai interesa: Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar tr...

Numărul persoanelor infectate este în creștere. Printre aceștia se numără și văduva celebrului actor Iurie Darie se află internată la un spital de Boli Infecțioase.

Anca Pandrea, infectată din nou cu virusul ucigaș

Recent Anca Pandrea a început să se simtă rău și a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală. Ea a fost pusă sub supravegherea medicilor și după o serie de analize s-a dovedit că are coronavirus.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în România! A murit o mare actriță...

Nu este pentru prima dată când Anca Pandrea are COVID-19, ea fiind carantinată la domiciliu și la finalul anului trecut cu acest virus.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID”, a mărturisit actrița Anca Pandrea pentru impact.ro.

Așadar, vaccinarea rămane extrem de importanta pentru a reduce riscul unei duble de infectari

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private