joi, septembrie 29, 2022

Ne ferește de boli: Rugăciune către Sfinții Ioachim și Ana. Se rostește astăzi și, din bătrâni, se spune că ne ferește de boli de și rele. Iată rugăciunea:

Ca de fiecare an, la data de 9 septembrie în calendarul ortodox sunt prăznuiți Sfinții Părinți ai Maicii Domnului, Ioachim și Ana. Din bătrâni se spune că rugăciunile rostite în această zi vor îndeplini toate dorințele și pot chiar să vindece boli.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Rugăciune de Sfinții Părinți Ioachim și Ana

“Într-un moment de durere, Sfantă Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin acum la tine cu speranţa că mă vei ajuta şi cu inima plină de veneraţie.

Tu eşti o făptură preaiubită de credincioşi, şi mai ales de femei, pentru că, datorită sfinţeniei vieţii tale, ai fost aleasă de Dumnezeu să fii vrednică, să fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvântată între toate femeile şi Născătoare de Dumnezeu.

Plini de încredere şi de veneraţie pentru minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostivă Sfântă Ana, să binevoieşti a mă primi în grupul celor pe care-i ocroteşti în mod deosebit.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Ia-mă sub puternica ta pază şi dobândeşte-mi de la Dumnezeu harul să pot avea o căsnicie fericită, până la adânci bătrâneţe, să am copii şi să mă aperi de necazul nerodirii.

Ajută-mă să mă bucur de acele virtuţi cu care tu ai fost înzestrată din plin. Ajută-mă să-mi recunosc greşelile, să le plâng cu amar, să am o iubire înflăcărată  faţă de Iisus şi de Maria şi să pot fi de folos semenilor necăjiţi din preajma mea.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Vreau să pot dărui şi eu săracilor aşa cum ai făcut tu şi blândul Ioachim, soţul tău.

Fereşte-mă în viaţă Prea Sfântă Ana de orice primejdie trupească şi sufletească şi să fii  lângă mine în clipele de boală, de necaz şi de primejdie, până la sfârşitul vieţii mele.

Cu ajutorul tău vreau să ajung la cer, unde s-o pot lăuda împreună cu tine, pe Fecioara Maria, fiica ta. Amin!”

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Potrivit site-ului preotul.ro, această rugăciune se rostește cu o candelă aprinsă ori de câte ori avem necazuri și probleme. Sfinții Ioachim și Ana ne vor scăpa de rele, de boli, de probleme.

Este și una dintre cele mai puternice rugăciuni rostite de creștinii ortodocși.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private