Sari la conținut

Necazurile nu se opresc pentru Șerban Huidu. A căzut pe scări și a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL

sursa foto: retete si vedete

Adorat de unii, pus la îndoială de alții, Șerban Huidu rămâne, fără nicio îndoială, o persoană care a trecut prin multe. Fie că vorbim de moartea mamei sale, accidentul de schi în urma căruia a intrat în comă sau accidentul de mașină care a provocat moarte, „bârlădeanul” a trecut printr-o serie de ani bântuiți de blesteme. Totuși, a reușit mereu să-și revină mental și emoțional de fiecare dată și să fie și mai puternic.

Problemele nu au luat sfârșit pentru vedeta PRIMA TV, care a întâmpinat divergențe cu conducerea postului în privința următorului sezon al emisiunii. În mod discret, el nu a vrut să ofere prea multe amănunte, limitându-se să afirme că are în continuare un contract cu postul care l-a consacrat și că sub nicio formă nu renunță la el.

Tatăl lui Șerban a căzut pe scări!

De curând, Șerban Huidu a avut un nou necaz. Din informațiile obținute de CANCAN.RO, Florin Huidu ar fi căzut pe scări în propria locuință din Vâlcea și a fost dus imediat la spital. Spre norocul său, în urma unui control amănunțit și a unor radiografii, fostul politician a reușit să se întoarcă acasă prezentând doar câteva zgârieturi și vânătăi.

Citeste si:

Totuși, el va fi supus unui examen amănunțit în această săptămână pentru a se exclude orice alte probleme. Bărbatul de 71 de ani se află în acest moment în București și locuiește împreună cu fiul său mijlociu, Vlad, și cu soția sa, Giulia Anghelescu:

„Da, este adevărat, am tras o căzătură zdravănă, dar nu se întâmplă nimic. M-am cam speriat, atât. Am și eu o vârstă, te refaci mai greu după lovituri. Din fericite sunt bine, am avut noroc, putea să fie mult mai rău”, a declarat Florin Huidu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Carmen Harra, sfat pentru Șerban Huidu

„Cu înţelepciune se rezolvă orice karmă. El poate schimba multe lucruri, dar trebuie să şi vrea. Mai durează până va putea reveni în faţa camerei… Lumea trece din faza de hulire- şi nu întâmplător îl cheamă Huidu- în cea de compasiune. Huidu vine de la huiduială şi din start trădează că el va fi persona non grata care va fi hărţuită de opinia publică după ce el i-a huiduit pe alţii.

Ce poate face? Să-şi schimbe numele! Numele cară karma familiei. Schimbarea numelui îi poate aduce o altă identitate, o altă viaţă şi un alt destin. Vrei să-ţi schimbi traiectul vieţii? Schimbă-ţi numele! Vrei să nu mai atragi aceleaşi nenorociri? Schimbă-ţi numele!”, spune Carmen Harra, potrivit Wowbiz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.