sâmbătă, iunie 6, 2020

Prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor”, Şerban Huidu a reacţionat pe Facebook la o postare în care îi este asociată imaginea cu cea a lui Mario Iorgulescu.

Internauţii au sugerat că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu va intra la închisoare după ce a provocat un accident, aşa cum nici Şerban Huidu nu a primit o astfel de pedeapsă după ce a fost protagonistul uni accident rutier soldat cu trei victime, relatează Gândul.info.

Citește și:

Şerban Huidu a postat pe Facebook un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu. În imaginea realizată de utilizatorii Facebook, Huidu apare liniştindu-l pe Gino Iorgulescu, care se teme că „îi intră baiatul în puşcărie”: „Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât 3 şi nu am făcut o zi de pârnaie”.

Şerban Huidu a reacţionat la această asociere a cazurilor, criticându-i pe „moraliştii de carton”:

Citește și:

„Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi „au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil.

Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte „adevăruri absolute” sa se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat.

Pentru „moraliştii de carton” drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie”, este meajul lui Şerban Huidu.

Parteneri