marți, mai 24, 2022

Nepăsare sau eroare medicală? O tânără mămică a murit în timpul nașterii după cadrele medicale i-au spus în mod greșit că poate naște în mod natural.

Lucy Howell, o tânătă mămică în vârtsă de 32 de ani, a murit chiar în timpul nașterii după ce nu a fost informată corect de către sistemul de asistență medicală din Marea Britanie în legătură cu riscurile la care se supune dacă va naște natural.

Te-ar mai interesa: Hipertensiune arterială: Mirosul cel mai frecvent ...

Lucy Howell

Nepăsare sau eroare medicală? O tânără mămică a murit în timpul nașterii după cadrele medicale i-au spus în mod greșit că poate naște în mod natural

Femeia a murit din cauza complicațiilor suferite în urma nașterii celui de-al doilea copil, în martie 2021, la spitalul Royal Hampshire County.

Era cunoscut faptul că femeia își născuse primul copil apelând la operația de cezariană, care a necesitat o altă intervenție chirurgicală pentru a fi reparată.

Familia susține că femeia a primit diferite sfaturi cu privire la riscurile la care se supune dacă alege să nască natural. Se speră ca ancheta în desfășurare va stabili dacă Lucy Howell ar fi supraviețuit dacă ar fi ales să nască tot prin cezariană, scrie dailymail.co.uk.

Te-ar mai interesa: Simptome de demență: dacă tânjiți după aceste trei...

Tânăra a suferit o ruptură de uter în timpul nașterii, însă fiica ei a supraviețuit.

Reamintim că Marea Britanie se confruntă cu cel mai grav scandal medical: 300 de bebeluși au murit sau au rămas cu leziuni ale creierului. Cel puțin 12 femei au murit în timpul nașterii.

Este cel mai grav scandal de maternitate din istoria NHS. Timp de peste două decenii, la Shrewsbury și Telford NHS Trust, sute de bebeluși au fost lăsați cu leziuni cerebrale sau morți. Mai mult, mamele îndoliate au fost învinuite pentru moartea bebelușilor lor.

Te-ar mai interesa: Ți se întâmplă să te trezești noapte de noapte la ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private