Sari la conținut

Neurologul Vlad Ciurea: „acesta este organul cel mai apropiat de Dumnezeu”! Vibrează în momentul rugăciunii!

Neurologul Vlad Ciurea ne explică importanța rugăciuii și a credinței în Dumnezeu. Mare profesor ne spune că și în sala de operații pentru a putea avea rezultate este importantă conexiunea cu Dumnezeu. Prin prisma cercetărilor realizate, marele profesor ne-a mărturist că organul cel mai apropiat de vibrația divină este creierul. Acesta vibrează în momentul de conexiune divină.

„Nu poți face o activitate pe corpul uman, mai ales pe creierul uman dacă nu ești credincios. Că te apropii de organul cel mai aproape de Dumnezeu.

Credința este în creier. S-au făcut anumite cercetări: în mijlocul creierului s-a descoperit un centru – nu este pur pentru religie, dar este un centru care acumulează emoțiile sufletului uman și acestei credințe.

Există acest centru care cu metodele actuale îl pun și vibrează ca și o inimă, în mijlocul creierului. În momentele de slujbă, când se ascultă Evanghelia, vibrează.”, a declarat prof. dr. Vlad Ciurea, la Antena 3.

Experimentul rugăciunii în activitatea cerebrală

„Mai mult, s-a făcut un lot de măicuțe care au fost studiate pe cea ce se numește RMN funcțional, un RMN care arată funcțiile creierului care se desfășoară, se mișcă. Și ele erau la repetate și repetate rugăciuni pe care știm că le fac măicuțele…

S-au făcut asemenea studii și s-a arătat pe RMN funcțional că există centri ai credinței în creierele acelor măicuțe, care vibrau în mod total.”, a mai explicat neurochirurgul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel