vineri, martie 24, 2023

Anunţul făcut de un premier ar trebui să-i îngrijoreze pe toţi oamenii care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19. Este inadmisibil. Datele de ultimă oră vin din provincia canadiană Quebec.

Nevaccinaţii trebuie să ştie asta! Anunţul care a provocat îngrijorare: „Cei care vor refuza, vor trebui să…”

Persoanele nevaccinate din provincia canadiană Quebec vor fi nevoite să plătească o contribuţie de sănătate suplimentară, potrivit BBC.

Provincia canadiană Quebec a anunţat planuri de a deveni prima regiune din lume care impune taxă asupra celor care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19. Premierul din Quebec, François Legault, a declarat că cei aproximativ 10% dintre locuitori, care nu au primit nicio doză de vaccin, exercită o povară financiară asupra restului populaţiei.

Te-ar mai interesa: LISTA. Preţuri de invidiat la cantina unei celebre...

Vaccinul este cheia pentru a contracara virusul

„Vaccinul este cheia pentru a contracara virusul, iar de aceea vom solicita o contribuţie suplimentară din partea adulţilor care refuză să se vaccineze din motive non-medicale. Cei care vor refuza să primească prima doză de vaccin, în săptămânile următoare, vor trebui să plătească o nouă contribuţie de sănătate”, a precizat premierul din Quebec.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private