Sari la conținut

NEWS ALERT! Andreea Bălan lovită cu mașina. Agresorul a trecut pe roșu

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier.

Aflat la volanul unui Audi A6, un ucrainean în vârstă de 22 de ani nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului și a intrat în coliziune cu un Range Rover condus de Andreea Bălan, au declarat, pentru Știrile Pro TV, surse din cadrul Poliției Rutiere.

În urma accidentului nu au rezultat victime. În schimb, autoturismul de zeci de mii de euro al cântăreței a fost avariat.

Andreea Bălan și șoferul ucrainean au fost duși la sediul Biroului Accidente Ușoare, pentru soluționarea accidentului și pentru a fi testați cu aparatul alcooltest.

Lidia Buble implicată și ea într-un accident rutier

Se pare că această săptămână nu este tocmai prielnică vedetelor. Lidia Buble a fost și ea implicată într-un accident rutier, produs din neatenția acesteia.

Lidia Buble circula pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei când, din cauza neatenției, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat.

Ambii șoferi s-au prezentat la Biroul de Accidente ușoare. În urma testării alcooltest a rezultat că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Lidia Buble a fost amendată, însă, nu doar pentru accidentul produs din neatenția sa, ci și pentru faptul că nu avea o asigurare RCA valabilă pentru autoturismul pe care îl conducea, potrivit surselor Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.