vineri, iunie 2, 2023

Recent, Abramovici şi alţi doi negociatori ucraineni ar fi prezentat simptome de otrăvire, după discuțiile precedente. Cei trei ar fi orbit temporar și s-ar fi ales cu iritații ale pielii, în zona feței și a mâinilor. Dezvăluirile au fost făcute de către site-ul de investigații Bellingcat, dar infirmate imediat atât de oficialii ucraineni, cât și de unul dintre negociatorii menționați.

Te-ar mai interesa: Satisfacția sexuală scăzută la bărbații de vârstă ...

Noi detalii despre ”otrăvirea” lui Abramovici: „Dozajul nu a fost suficient de puternic pentru a-l ucide”

„Sunt bine. Ăsta e răspunsul meu pentru știrea care se tot rostogolește. Vă rog să nu credeți informațiile neverificate. Suntem și în mijlocul unui război informațional. Aveți grijă de voi! Slava Ukraini!”, spune Rustem Umerov.

Tentativa de otrăvire a fost confirmată

Tentativă de otrăvire a fost dezvăluită și de jurnaliștii de investigație Bellingcat și confirmată de purtătorul de cuvânt al miliardarului.

„Putem vorbi de o încercare (a Kremlinului, n.red.) de a-l înspăimânta pe Roman Abramovici, dar și pe alții?

Abramovici a fost ținta

Da, acesta este, de departe, cel mai plauzibil scenariu. În mod clar, dozajul nu a fost suficient de puternic pentru a-i ucide pe cei trei. Cel mai probabil, Ambramovici a fost ținta. Și are sens. El s-a oferit să intermedieze onest convorbirile, dar alți oligarhi își declaraseră, chiar atunci sau mai devreme, o anumită independență față de poziția oficială a Kremlinului, prin criticarea războiului. Așa că tot ceea ce s-a întâmplat poate fi un avertisment pentru el de a nu fi un intermediar atât de onest, spune jurnalistul Christo Grozev.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Când au apărut primele simptome ale celor vizați?

Jurnaliștii au precizat că primele simptome ale celor vizați au apărut la începutul lunii martie, dar au dispărut treptat în următoarele zile. Ministrul ucrainean de Externe a venit cu un avertisment pentru negociatorii care participă la tratativele de la Istanbul.

”Îi sfătuiesc pe toți cei care merg acolo pentru negocierile cu Federația Rusă să nu mănânce sau să bea nimic și, preferabil, să evite să atingă orice suprafață”, spune Dmitro Kuleba.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...

Șeful delegației ruse a confundat o sticluță cu dezinfectant cu una cu vodcă
În timpul negocierilor, șeful delegației ruse a confundat o sticluță cu dezinfectant cu una cu vodcă.

Celebrul miliardar are un rol important în cadrul negocierilor, scrie presa internațională. Fostul patron al echipei de fotbal Chelsea ar fi intermediat negocierile între Moscova şi Kiev. De-a lungul ultimelor săptămâni, oligarhul ar fi efectuat cu avionul personal mai multe zboruri între Rusia, Ucraina şi Belarus, în funcție de locul în care aveau loc tratativele.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

Istoricul Mihai Manea spune că Putin a ajuns președinte după ce Roman Abramovici i-ar fi sugerat acest lucru lui Boris Eltîn.

„Abramovici a fost guvernator la Chelyabinsk, în Rusia, și deși spune că nu este un apropiat a lui Putin, el nu putea sa reziste ca guvernator într-o Rusie atât de strâns controlată, decât fiind apropiat de el”, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private