Sari la conținut

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. „Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să…”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. Florin Condurățeanu a luat legătura cu medicii care se ocupă de Nelu Ploieșteanu. Cunoscutul jurnalist a oferit noi detalii despre starea de sănătate a artistului.

Potrivit Antena Stars, starea îndrăgitului interpret de muzică lăutărească este una „fără îmbunătățiri, gravă”.

Florin Condurățeanu, despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu: „Din lipsă de locuri, e la ATI Toxicologie”

„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat Florin Condurățeanu pentru sursa citată.

De asemnea, vărul lui Nelu Ploieșteanu a declarat pentru impact.ro că medicii de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş sunt rezervaţi în privinţa şanselor acestuia de supravieţuire.

Plămânii lui Nelu Ploieșteanu, afectați în proporție de 70%

Reamintim că celebrul interpret de muzică lăutărească s-a infectat cu coronavirus şi a fost internat de urgenţă săptămâna trecută în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 70 de ani, luptă pentru viaţă, dar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte starea lui. Acesta este intubat, după ce s-a infectat cu Sars CoV-2.

Alarmant este faptul că saturaţia de oxigen în sânge este de doar 50%, iar plămânii sunt afectaţi în proporţie de 70%. În plus, artistul Nelu Ploieşteanu se luptă cu o pneumonie de opt ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel