vineri, iulie 30, 2021

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. „Situația este fără îmbunătățiri, gravă”

Florin Condurățeanu a luat legătura cu medicii care se ocupă de Nelu Ploieșteanu. Cunoscutul jurnalist

a oferit noi detalii despre starea de sănătate a artistului. Potrivit Antena Stars, starea îndrăgitului interpret de muzică lăutărească este una „fără îmbunătățiri, gravă”.

Florin Condurățeanu, despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu: „Din lipsă de locuri, e la ATI Toxicologie”

„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul,

întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat Florin Condurățeanu pentru sursa citată.

De asemnea, vărul lui Nelu Ploieșteanu a declarat pentru impact.ro că medicii de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş sunt rezervaţi în privinţa şanselor acestuia de supravieţuire.

Plămânii lui Nelu Ploieșteanu, afectați în proporție de 70%

Reamintim că celebrul interpret de muzică lăutărească s-a infectat cu coronavirus şi a fost internat de urgenţă săptămâna trecută în secţia

de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 70 de ani, luptă pentru viaţă, dar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte starea lui. Acesta este intubat, după ce s-a infectat cu Sars CoV-2.

Alarmant este faptul că saturaţia de oxigen în sânge este de doar 50%, iar plămânii sunt afectaţi în proporţie de 70%. În plus, artistul Nelu Ploieşteanu se luptă cu o pneumonie de opt ani.

Ultimele stiri

Parteneri