sâmbătă, octombrie 1, 2022

Nostradamus, profet francez, este cunoscut pentru că are unele dintre cele mai precise predicții din istorie.

A intrat în istorie sub numele de Nostradamus, dar numele său adevărat era Michel de Nôtre-Dame. S-a născut în orașul francez Saint-Rémy-de-Provence la 14 decembrie 1503 într-o familie de evrei. A studiat medicina la Universitatea din Montpellier și și-a surprins deja colegii inventând o soluție pentru ciuma bubonică, o pastilă roz bogată în vitamina C.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

De-a lungul vieții sale, Nostradamus a schimbat experiențe cu alți medici și vindecători care l-au ajutat să-și dezvolte interesul pentru ocultism, în special profețiile evenimentelor viitoare.

Horoscop Nostradamus. Nostradamus a demonstrat o abilitate înnăscută de a prezice viitorul și a publicat o serie de almanahuri anuale precise, care chiar au atras atenția aristocrației. De exemplu, regina Catherine de Medici a comandat un horoscop care i se potrivește.

Legenda lui Nostradamus a crescut când a putut să-și prezică propria moarte, care a avut loc la 2 iulie 1566, din cauza bolii. Se mai spune că, atunci când revoluționarii francezi i-au profanat mormântul 200 de ani mai târziu, au găsit un medalion de aur cu data exactă la care urma să aibă loc această întâmplare.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Predicții Nostradamus pentru 2021

Zodia protejata de Univers

Horoscop Nostradamus. Celebru profet si astrolog, al tuturor timpurilor, acesta a explicat, prin intermediul profetiilor sale ca zodia protejata de Univers este cea a Sagetatorului, informeaza Kftele.

Coincidenta sau nu, Nostradamus a fost nascut in plin sezon al Sagetătorului, pe 14 decembrie, iar semnul astrologic sub care s-a nascut, l-a inzestrat cu calitati foarte rare, precum intuiție, intelepciune, dar si alte capacitati rare.

Te-ar mai interesa: Azi puteți admira mașinile lui Ceaușescu și ale șt...

Horoscop Nostradamus. Din scrierile lasate de celebrul profet, reiese faptul ca nativii acestei zodii vor avea parte de vieti lungi si linistite. In plus, unde mai pui ca acesti nativi sunt cei mai ptotejati din Univers, iar la baza crearii lor se afla un fel de energie care atrage numai lucruri pozitive.

In cazul in care cunosti un Sagetator, probabil ai realizat ca viata acestor persoane pare a fi lipsita de griji si probleme, iar scopurile lor vor fi atinse natural, fara prea multe batai de cap.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private