Sari la conținut

Nostradamus cel Viu, predicție înfricoșătoare: un nou virus va „mătura lumea”, până la sfârșitul anului

Nostradamus cel Viu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Nostradamus cel viu, predicții 2024

Nostradamus cel Viu, predicție înfricoșătoare. Autoproclamatul psihic Athos Salome a emis un avertisment înfiorător că un nou virus va apărea în curând de la Polul Sud și va „mătura lumea”.

Athos Salome a transmis o profeție îngrozitoare pentru 2024, prevestind apariția unui nou virus letal care va „mătura lumea”.

Nostradamus cel Viu, predicție înfricoșătoare: un nou virus va „mătura lumea” 

Clarvăzătorul brazilian, în vârstă de 37 de ani, susține că a prevăzut pandemia de Covid, precum și alte evenimente semnificative, cum ar fi invazia Ucrainei și moartea Reginei Elisabeta, relatează Mirror.

El avertizează acum că virusul SARS-CoV-2 a fost doar un precursor și că un nou agent patogen este așteptat să emane de la Polul Sud, la sfârșitul acestui an.

Nostradamus cel Viu a mai prezis că lupta împotriva acestui viitor virus va fi prelungită, spunând că va avea repercusiuni grave – așa că ar fi înțelept să păstrați acele măști Covid la îndemână.

„Dacă acest nou virus nu este controlat, suferința, daunele mentale și materiale vor prolifera moartea și acest virus va fi cunoscut drept cel mai mare secerător din istorie”, avertizează acesta. 

Salome nu a dezvăluit cauza virusului sau dacă un vaccin ar putea fi dezvoltat de oamenii de știință.

Alte predicții pentru 2024

Mai mult, profetul enigmatic sugerează că 2024 va marca un an revoluționar în care oamenii vor comunica cu cei dragi decedați prin progrese în inteligența artificială.

„Această tehnologie nu este doar o descoperire științifică, ci un pas uriaș în înțelegerea călătoriei umane”, a proclamat el. „Promite să dezvăluie misterele existenței, oferind confort și o înțelegere profundă a misiunilor noastre de viață.”

Salome a continuat să spună că „experții” susțin în prezent consecințele etice ale acestei tehnologii, sugerând că societatea se află în pragul unei „revoluții spirituale și existențiale”.

Teorii suplimentare anticipează o invazie a SUA, un atac cibernetic substanțial și apariția celui de-al treilea război mondial, combinate cu întâlniri cu extratereștri și o serie de dezastre naturale care lovesc SUA, Africa și Orientul Mijlociu. Deci, se pare că anul 2024 ar putea fi destul de intens.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel