Sari la conținut

Nostradamus cel Viu, profeții șocante: Există un tunel subteran tridimensional în Zona 51, care va fi deschis în 2023. Elon Musk știe totul despre…

Nostradamus cel Viu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Nostradamus cel viu, predicții 2024

Nostradamus cel Viu, profeții șocante: Există un tunel subteran tridimensional în Zona 51, care va fi deschis în 2023. Elon Musk știe totul despre el

Athos Salomé a fost supranumit „Nostradamus cel Viu” și susține că baza aeriană din SUA Zona 51, plină de teoria conspirației, găzduiește un portal subteran tridimensional.

Nostradamus cel Viu a făcut niște previziuni șocante pentru 2023 

Athos Salomé pretinde că poate vedea în viitor și a spus că știa despre multe evenimente uriașe de știri înaintea noastră, după cum relatează Daily Star. Acum și-a îndreptat atenția către viitorul nu foarte îndepărtat și a împărtășit la ce ne putem aștepta anul viitor, an care se pare că va schimba jocul.

Athos a spus că un portal subteran urmează să se deschidă sub Zona 51 – și, pentru a înrăutăți lucrurile, el a spus că Elon Musk știe deja totul despre el.

„Există un tunel sub nivelul solului în zonă, care duce la un portal tridimensional, care urmează să fie deschis în 2023. Acest portal ar putea transporta oameni între dimensiunile spațiu/timp. Există un tunel care duce în alt loc și acest acces ajută oamenii care vor să joace de-a Dumnezeu sau se cred zei.

Poate părea o realitate imposibilă, dar este folosită și lucrată prin științele oculte. În același mod, acest lucru se întâmplă în Antarctica, de parcă toate acestea ar fi conectate”, a spus cel numir de presa Occidentală Nostradamus cel Viu.

Ce este Zona 51

Zona 51 este o bază a forțelor aeriene americane de 2,3 milioane de acri în îndepărtata Nevada, SUA, iar fanii secțiunii extrem de clasificate a deșertului vor ști că imaginile prin satelit dezvăluie o mică rețea de piste de aterizare, care, potrivit BBC News, se întind până la 12.000 de metri.

Linia militară oficială a SUA privind instalația secretă este că reprezintă „un spațiu de luptă flexibil, realist și multidimensional pentru a efectua dezvoltarea tacticilor de testare și antrenament avansat”.

Pentru pasionații de SF și pasionații de extratereștri, Zona 51 este intrinsec legată de OZN-uri și de cercetarea extraterestră încă de la rapoartele de altă lume din Roswell, New Mexico, în 1947.

Brazilianul Athos Salome spune că regiunea are și mai multe secrete decât s-ar fi putut imagina vreodată.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: