Sari la conținut

Noul Nostradamus prezice un eveniment apocaliptic pentru 2024: se va întâmpla înainte de sfârșitul anului

Nostradamus cel Viu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Nostradamus cel viu, predicții 2024

Este un clarvăzător și parapsiholog, are 36 de ani și este din Brazilia. El este Athos Salomé, cunoscut și sub numele de Nostradamus cel viu sau Nostradamus modern.

Predicțiile lui Athos Salomé au fost exacte cu certitudine, iar acum cuvântul său capătă o importanță mai mare, deoarece evenimente de mare relevanță pentru lume au avut loc după ce au fost dezvăluite de noul Nostradamus modern.

În stilul adevăratului Nostradamus, Athos Salome pune lumea pe jar cu ultima sa predicție apocaliptică: ce rezervă anul 2024 lumii, care va lua o nouă turnură de 180 de grade?

Predicția lui Nostradamus al zilelor noastre care a bulversat lumea

Athos Salome a prezis cutremurul catastrofal din Japonia din 2024, care a ucis peste 250 de persoane.

Parapsihologul a prevăzut un semn sinistru pentru acest an: un virus de temut va ieși din abisul înghețat al Polului Sud, depășind în dezolare și consecințe odioasa pandemie Covid 19.

Avertismentul său este înfricoșător: „Dacă această nouă molimă nu va fi stăpânită, va dezlănțui un vârtej de durere, devastare mentală și fizică, moarte… va fi coasa nefastă care va întuneca analele istoriei”, a profețit el în cuvintele împărtășite cu Tyla.

Nostradamus al zilelor noastre, Athos Salome, a spus că noul virus mortal va fi de o amploare nebănuită, care va remodela din nou modul în care este percepută viața pe Pământ, dar este în mâinile oamenilor de știință ca acest lucru să nu se întâmple.

Nostradamus cel Viu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Ce a spus Nostradamus despre cel de-Al Treilea Război Mondial?

În mijlocul tensiunilor dintre Israel și Iran, mulți au asociat evoluțiile politice recente cu profețiile lui Nostradamus. Profetul francez, cunoscut mai ales pentru lucrarea sa „Profețiile”, a anticipat numeroase evenimente globale în catrenele sale.

În special, sâmbăta trecută, Iranul a efectuat un atac surpriză asupra Israelului, folosind drone, rachete și rachete, acțiune care a ținut comunitatea internațională în suspans. Acest lucru a trezit în mulți oameni amintirea interpretărilor lui Nostradamus cu privire la războaiele navale și conflictele geopolitice din secolele trecute.

„Adversarul roșu va deveni palid de frică, terorizând marele Ocean”, a spus prezicătorul. Unii interpretează această referință ca făcând aluzie la Rusia, care ar putea susține Iranul într-un conflict armat, deși alții speculează că s-ar putea referi la tensiunile actuale dintre China și Taiwan, un conflict cu potențial de escaladare.

„Antihristul îi va anihila în curând pe cei trei, 27 de ani va dura războiul său, ereticii morți captivi exilați. Sânge, trupuri umane, apă roșie ca gheața”, a adăugat el despre posibilul al treilea război mondial.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel