Sari la conținut

”Noul Nostradamus” susține că al Treilea Război Mondial începe în acest an din cauza prăbușirii unui avion

Un clarvăzător contemporan, cunoscut sub numele de „Noul Nostradamus”, a făcut o predicție care a devenit rapid virală pe internet. Acest lucru a venit după ce avertismentele sale anterioare s-au adeverit parțial. Aflați mai jos cine este acest „Noul Nostradamus” și ce afirmație terifiantă a făcut recent.

Clarvăzătorul britanic Craig Hamilton-Parker, care a câștigat titlul de „Noul Nostradamus” din partea presei după ce a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a și o tragedie aviatică, afirmă că Al Treilea Război Mondial va începe în acest an.

Profetul britanic supranumit „noul Nostradamus” crede că o catastrofă aviatică va fi momentul care va declanșa începutul celui de-al Treilea Război Mondial. Totul se va întâmpla în acest an, avertizează clarvăzătorul, potrivit Mirror.co.uk.

”Noul Nostradamus”, predicție cumplită

Noul Nostradamus spune că un conflict accidental se va dezvolta anul acesta într-un război în toată regula între marile puteri.

Va fi vorba inițial despre un incident în care va avea loc fie o „coliziune” între două submarine, fie o prăbușire între două avioane, spune astrologul britanic.

Vorbind pentru publicația Daily Star, Craig Hamilton-Parker, a spus că accidentul va declanșa un conflict mult mai mare care implică China și Rusia și acesta va deveni „cel mai grav lucru în următorii doi ani”.

„Spun de ceva vreme că am simțit că urmează un conflict serios asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece va fi ceva de genul coliziunii”, a declarat „noul Nostradamus”.

În predicția sa înspăimântătoare, Craig a descris ce viziune a avut: „fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane se ciocnesc în aer”. Acesta este punctul în care lucrurile scapă de sub control, avertizează britanicul.

Tensiunile din regiunea asiatică au atins recent noi vârfuri, deoarece China susține că Taiwanul face parte din teritoriul său, iar statul insular susține că este o națiune independentă. SUA se poziționează de partea Taiwanului, ceea ce înseamnă că orice conflict între țările asiatice ar putea escalada la niveluri planetare.

„Noul conflict va face ca războiul oribil din Ucraina să pară mic”

Potrivit lui Craig, amploarea conflictului din regiunea Taiwan ar putea deveni destul de mare și chiar poate face ca războiul oribil din Ucraina să pară mic.

El a continuat: „Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei și va înrăutăți lucrurile. Deci asta e principala mea preocupare”.

Și profețiile lui Nostradamus însuși vorbesc despre un „mare război” care ar putea avea loc în curând.
În timp ce previziunile astrologului francez nu fac referire la date specifice, dar sunt puse în conexiune cu conflictele aflate în desfășurare Rusia-Ucraina și China-Taiwan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel